fbpx

Moderno pohištvo z orientalskim pridihom

Pohištvo Oriental Series

Moderno pohištvo z orientalskim pridihom, poimenovano The Oriental Series, je prvovrstna mešanica azijskih vplivov in sodobne estetike, ki je s svojo multikulturnostjo odličen način za zadovoljevanje estetskih potreb tako vzhodnega kot zahodnega trga.

Moderno pohištvo z orientalskim pridihom iz pekinškega dizajnerskega studia Frank Chou, The Oriental Series, bo maja 2016 predstavljeno na pohištvenem sejmu Design Shanghai. Pohištvena kolekcija The Oriental Series je prvovrstna mešanica azijskih vplivov in sodobne estetike in je s svojo multikulturnostjo odličen način za zadovoljevanje estetskih in pohištvenih želja tako vzhodnega kot zahodnega trga.

PREBERITE ŠE: Hiša “Kame”: ko v japonskem domu zavlada geometrija

Pohištvo Oriental Series
Pohištvo Oriental Series

Kolekcija The Oriental Series je sestavljena iz možatega naslanjača Kong, ki prepriča z zanimivimi geometrijskimi izrezi in kontrastnimi barvami, kavča Nov z močnimi linijami in barvnimi izbirami, mize Null z ukrivljenimi kovinskimi nogicami in zložljive predelne stene Ping.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.frankchou.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!