Pool_place_Cebron_Famiy_Estate-1024x683
Utrip mesta · destinacija

Vipavsko dolino so pri svetovnem vodiču Lonely Planet pred dvema letoma postavili med top 10 destinacij v Evropi, kjer ostaja tudi v 2020, no, vsaj v naših srcih. Za sanjske počitnice torej ne rabite daleč, le do posestva Čebron Estate, kjer vas bodo pričakali gostoljubni domači, stilsko urejene podeželske sobe, zunanji bazen, spa kotiček in pa odlična restavracija!

Stran od mestnega vrveža, v osrčju čudovite Vipavske doline, natančneje v vasici Preserje, boste našli družinsko posestvo Čebron. Blagovna znamka Čebron Estate je trud večletnega delovanja na področju vinarstva, gostinstva in turizma. Njihov ponos so lastno pridelana izbrana vina, ki odražajo svojo sortnost, z ljubeznijo pripravljena hrana v restavraciji Rahela in ponudba nastanitve v sobah ali apartmaju, opremljenih v podeželjskem slogu z očarljivim pogledom na Vipavsko dolino.

Tukaj si boste na mirni in krasni lokaciji odpočili od vsakdanjega hitenja ter se napolnili z naravno energijo in spokojnostjo Vipavske doline. Prenočite lahko v podeželskih in stilsko urejenih sobah z lastno teraso in krasnim razgledom ali v apartmaju z veliko teraso in lastno kuhinjo. Na posesti se boste lahko ohladili v zunanjem bazenu in se odpočili na posteljah v senci oljke s pogledom na sosednje vinorodne griče. Ne manjka niti spa kotiček, kjer vas čakajo finska savna, masažni bazen in kotiček s počivalnikom.

Sredi vinorodne, gričevnate pokrajine boste lahko v restavraciji Rahela pokusili raznovrstne, domače jedi ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort in sproščeno uživate v kakovostnih okusih hišne rujne kapljice. Pri načinu priprave slastnih jedi sledijo letnim časom ter jedi sestavljajo glede na to, kar v danem trenutku ponujajo vrt, njiva, hlev, gozd in okoliški travniki. Za piko pa vas bomo razvajali še z domačimi sladicami.

S poletnimi dnevi so v dodatni ponudbi na voljo tudi e-kolesa, s katerimi boste uživali v izletih po okoliških gričih in dolinah. Obiščete lahko sosednje zaselke, Sveto Katarino, Mravlje, Branik …, ali pa se spustite k reki in uživate v vožnji ob samem bregu reke Vipave!

Čebron Estate (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
Lovenjakov dvor (Foto: Booking.com) Lovenjakov dvor: naj vas zapelje prekmurska gostoljubnost Ola Opatija OLA Opatija – romantični apartma za pobeg v hrvaški Monako 61777356_373030263326092_5895784868339407423_n Šunikov vodni gaj: smaragdni vodni tolmuni, ki jim pripisujejo zdravilne lastnosti skocjanski-zatok1 Škocjanski zatok: magičen slovenski naravni biser, skrit v koprskem zaledju · · ·