love-2666677_1920
V zraku · odnosi

Včasih verjamemo, da smo se premaknili naprej, da smo pozabili, da smo se končno osvobodili čustev in misli …, a nato ugotovimo, da še zmeraj ljubimo isto dušo.

Verjemi, ne želim si, da bi te ljubila.
Veliko lažje bi bilo, če te ne bi.
Ti živiš novo življenje. In jaz? Jaz nisem več v njem.

AMPAK …

… TVOJ GLAS
Še zmeraj ga slišim v glavi, kot da se z menoj v tem trenutku pogovarjaš. Je nežen topel in varen. Je kot strup.

… TVOJE OČI
Oči, ki so kot ocean. Prodorne. Velike. Vidijo resničnost, ki jo živiva, in iluzijo, kaj bi bilo, če bi bilo. Vidijo, da sem bila nekoč del njih.

… TVOJE USTNICE
Ustnice, ki bi jih neprestano poljubljala. Ne morem jih izbrisati iz svojega spomina.

TVOJ ČUDOVITI UM
Um, ki je tako moder, poln znanja, izkušenj in čudovitih misli. Misli, ki so me nekoč osrečevale

… TVOJA ISKRENOST
Brez strahu. Neskončna. Drzna. Sama proti vseh.

… TVOJA RANLJIVOST
Bil si tako brezbrižena, predan in se nisi baL stvari, a kljub temu si bil tako ranljiv. In to si dobro skrival. Si duša, kot je svet še ni videl.

… TVOJA SPONTANOST
Vedno si imel rad možnosti, ki se bodo zgodile. Ni te bilo strah nepričakovanega. Na vsako situacijo si se znal odzvati.

… TVOJE PRIORITETE
Vedel si, kaj hočeš, česa ne. Vedno si se boril. Znal si se postaviti po robu vsem in vsakomur.

… TVOJ SMEH
Smeh, ki je znal izrisati nasmeh na mojem obrazu tudi takrat, ko je bilo hudo. Težko. Naporno.

… DEJSTVO, KAKO SEM TE IMELA RADA
Nisem mogel čakati, kdaj se bova srečala. Slišala. Si pisala. Poljubila in objela. Trenutki brez tebe so trajali kot večnost. minute so postale leto. Ponavadi se ne navežem tako močno, ampak nate sem se. In to zelo.

Zgolj zaradi tega, ker se je razmerje zaključilo, ne pomeni, da smo nehali ljubiti osebo.

In verjetno je nikoli ne bomo. Ker se posebne osebe zapišejo v naše srce in tam večno ostanejo.
Če se v tem trenutku počutite izgubljene, naj vam ne bo nerodno. Naj vas ne bo sram. Idealizirajte. To je del žalovanja. Bolečina je material, s katerim boste zgradili moč. Sebe. Nekoč bo duša, ki je v tem trenutku ljubite brezpogojno, le še lep spomin na čase, ki vam bomo večno ostali v srcu. In srečni ste lahko, da ste bili z osebo, ki je vredna, da se tja zasidra!

shutterstock_520181782 Starodavna norost: dejstva o tem, kakšen je bil seks v PRETEKLOSTI Prišel je konec: boleči znaki, da vajino razmerje ni več isto, kot je bilo NEKOČ Prišel je konec: boleči znaki, da vajina zveza ni ista, kot je bila NEKOČ shutterstock_1191654001 Česa si zares želijo: to moški resnično iščejo v ženski svojih sanj 5 pomembnih razlogov, zakaj se je bolje RAZITI kot biti v SLABEM razmerju 5 pomembnih razlogov, zakaj se je bolje RAZITI kot biti v SLABEM razmerju ·