fbpx

Birthdate Candles: edinstvena sveča, ki diši glede na dan tvojega rojstva

Vonj torte je brez dvoma privlačen, a zakaj ne bi svojega naslednjega rojstnega dneva popestrili s svečkami, ki oddajajo dišavo, izdelano posebej za vas?

Podjetje Birthdate Candles je predstavilo edinstvene sveče, kakršnih si doslej niste mogli niti zamisliti. Vsaka od 366 sveč namreč oddaja posebno dišavo, prilagojeno datumu vašega rojstnega dne.
Ustvarjalci so pri snovanju dišav sodelovali z mojstrskimi parfumerji, pod drobnogled pa so vzeli tudi astrologijo, numerologijo in tarot karte. Na ta način jim je uspelo določiti, katere sestavine uvrstiti v posamezne svečke.

Birthdate Candles niso le navadne sveče.
Birthdate Candles niso le navadne sveče.

Sveče, ki tehtajo približno 400 gramov, gorijo med 60 in 80 ur. Kupci jih prejmejo v stekleni embalaži, primerni za recikliranje ali za ponovno uporabo. Naravni mešanici sojinega, kokosovega in mareličnega voska so dodana najrazličnejša dišeča olja.

Na svečah lahko obenem opazimo podrobne opise značaja glede na dan vašega rojstva. Kot primer: ljudje, rojeni 25. novembra, so praviloma polni energije, ambiciozni in marljivi, zanje pa je značilno tudi, da uživajo v svobodi. Po drugi strani se velikokrat zanašajo na druge, saj so pogosto neodločni in nepotrpežljivi. Pri sproščanju jim bo pomagala dišava s kombinacijo vrtnice, eteričnega olja neroli in vodne lilije.

Ali ste rojeni 25. novembra?
Ali ste rojeni 25. novembra?

Redna cena rojstnodnevnih svečk znaša 48 dolarjev (preračunano 43 evrov), trenutno pa jih je mogoče dobiti že za 38 dolarjev (preračunano 34 evrov). Na žalost jih zaenkrat lahko naročijo le prebivalci ZDA.

Dodatne Informacije

Več informacij:
birthdatecandles.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.