All-in-one računalnik HP Envy 32 AiO
V zraku · tehnologija · gadgeti

HP na sejmu CES 2020 dokazuje, da so vse v enem računalniki še vedno relevantni.

Na strani PC-jev že kar nekaj časa ni bilo resnih tekmecev Applovemu “all-in-one” računalniku iMac in iMac Pro. Medtem ko se preostali osredotočajo na tanjšanje prenosnikov, je HP na sejmu CES 2020 oznanil prihod vse v enem računalnika HP Envy 32 AiO, ki bo kot nalašč za tiste, ki si želijo velik zaslon za urejanje in gledanje vsebin s zmogljivimi komponentami, hkrati pa nočejo pod mizo velike in rohneče škatle.

Novi Envy 32 AiO naj bi imel najširši zaslon ločljivosti 4K, ki je vgrajen v vse v enem računalniku. Gre za barvno zelo natančen IPS-zaslon (98% pokritost DCI-P3), ki lahko postane tudi zelo svetel (600 nitov) in doseže presenetljivo dobro kontrastno razmerje 6000:1. Med najzmogljivejšimi komponentami je mogoče izbirati med Intelovim procesorjem i7 9. generacije, grafiko RTX 2080 (Max-Q), 32 GB delovnega pomnilnika in SSD-diskom velikosti 1 TB (možnost izbire Intel Optane 32 GB in dodatnega HDD-diska velikosti 2 TB).

Da stojalo ne bo samo stojalo, je vanj vgrajen polnilec za brezžično polnjenje pametnih naprav, pod zaslonom pa se skrivajo bojda najglasnejši zvočniki, vgrajeni v vse v enem računalnik, ki jih je uglasil Bang & Olufsen. Zvočnike lahko uporabiš tudi kot običajne zvočnike, kadar računalnik ne deluje. HP Envy 32 AiO je že mogoče naročiti, v najskromnejši obliki pa stane 1.599 dolarjev. Dobite pa v vseh oblikah velik, 32-palčni zaslon z brezžičnim polnjenjem in zvočniki ter miško in tipkovnico.


Prenosnik računalnik Alienware Concept UFO CES 2020: Alienware Concept UFO – gaming računalnik za na pot Samsung MicroLED TV CES 2020: Samsung 8K, MicroLED in televizor za milenijce Sero Dron Zero Zero V-Coptr Falcon Zero Zero V-Coptr Falcon: prvi dron z dvema propelerjema Zložljivi tablični računalnik Lenovo Thinkpad X1 Fold CES 2020: Lenovo Thinkpad X1 Fold je prvi zložljivi prenosnik na svetu · · ·