CES 2020: HP Envy 32 AiO je odgovor na Applov iMac

All-in-one računalnik HP Envy 32 AiO

HP na sejmu CES 2020 dokazuje, da so vse v enem računalniki še vedno relevantni.

Na strani PC-jev že kar nekaj časa ni bilo resnih tekmecev Applovemu “all-in-one” računalniku iMac in iMac Pro. Medtem ko se preostali osredotočajo na tanjšanje prenosnikov, je HP na sejmu CES 2020 oznanil prihod vse v enem računalnika HP Envy 32 AiO, ki bo kot nalašč za tiste, ki si želijo velik zaslon za urejanje in gledanje vsebin s zmogljivimi komponentami, hkrati pa nočejo pod mizo velike in rohneče škatle.

Novi Envy 32 AiO naj bi imel najširši zaslon ločljivosti 4K, ki je vgrajen v vse v enem računalniku. Gre za barvno zelo natančen IPS-zaslon (98% pokritost DCI-P3), ki lahko postane tudi zelo svetel (600 nitov) in doseže presenetljivo dobro kontrastno razmerje 6000:1. Med najzmogljivejšimi komponentami je mogoče izbirati med Intelovim procesorjem i7 9. generacije, grafiko RTX 2080 (Max-Q), 32 GB delovnega pomnilnika in SSD-diskom velikosti 1 TB (možnost izbire Intel Optane 32 GB in dodatnega HDD-diska velikosti 2 TB).

All-in-one računalnik HP Envy 32 AiO
Vse v enem računalnik HP Envy 32 AiO

Da stojalo ne bo samo stojalo, je vanj vgrajen polnilec za brezžično polnjenje pametnih naprav, pod zaslonom pa se skrivajo bojda najglasnejši zvočniki, vgrajeni v vse v enem računalnik, ki jih je uglasil Bang & Olufsen. Zvočnike lahko uporabiš tudi kot običajne zvočnike, kadar računalnik ne deluje. HP Envy 32 AiO je že mogoče naročiti, v najskromnejši obliki pa stane 1.599 dolarjev. Dobite pa v vseh oblikah velik, 32-palčni zaslon z brezžičnim polnjenjem in zvočniki ter miško in tipkovnico.

Dodatne Informacije

Več informacij:
hp.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
ProGrip – Držalo, ki pametni telefon spremeni v profesionalno DSLR kamero