Sporočilo v Coca-Coli.
V zraku · buzz buzz

Coca-Cola je izdelala omejeno serijo plastenk s pokrovčkom, ki je tudi snemalnik zvoka in predvajalnik. Omogoča, da posnamemo do 30 sekund zvočnega sporočila, ki se predvaja ob zasukom pokrovčka, kot to storimo pri odpiranju plastenke.

Coca-Cola in španska digitalna agencija Gigigo sta izdelala omejeno serijo plastenk s pokrovčkom, ki snema in predvaja zvok. Omogoča, da posnamemo do 30 sekund zvočnih sporočil, ki jih predvajamo z zasukom pokrovčka.

PREBERITE ŠE: Zakaj ima Coca-Cola v McDonald’su boljši okus kot kupljena drugje?

Akcija, za katero so posneli tudi oglas ”Message in a Coca-Cola bottle”, poteka na izbranih lokacijah v evropskih državah, drugo leto pa se obeta širša distribucija. Če želite nekoga presenetiti za praznike, boste s tovrstno plastenko oz. pokrovčkom vsekakor dosegli svoj namen.


shutterstock_534148828 Tega o žirafah verjetno niste vedeli GOOGLE LETO V ISKANJU Google: leto 2016 v iskanju – kaj smo najpogosteje iskali na Googlu? The Grand Tour The Grand Tour s prestola najbolj piratizirane serije vrgel serijo Igra prestolov Your Face is Big Data Adijo, zasebnost! Z aplikacijo za prepoznavanje obraza razkrinkal identiteto neznancev · · · ·