fbpx

Filmski napovednik: Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3, 2017)

Animirani film Jaz baraba 3

Genialni superzlobec Gru se vrača na filmska platna. Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3) je nadaljevanje animiranega filma iz leta 2012, Jaz, baraba 2. Tu je že prvi napovednik, ki mineva ob zvokih znamenite skladbe Michaela Jacksona, Bad. Pogrešate minione? Brez skrbi, čeprav so šli medtem na svoje, jih v tretjem delu animirane franšize, ki je po svetu zaslužila že prek 1,2 milijarde ameriških dolarjev, ne bo manjkalo.

V animiranem filmu Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3) se zlobec Gru, zdaj agent protikriminalne agencij, sooči z razvpitim Balthazarjem Brattom (Trey Parker, ustvarjalec risanke South Park), nekdanjo otroško zvezdo, zdaj kriminalcem, obsedenim z likom, ki ga je igral v osemdesetih letih prejšnjega stoletja.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: War for the Planet of the Apes (2017)

Animiranega filma Jaz baraba si brez minionov ne znamo predstavljati.
Animiranega filma Jaz, baraba si brez minionov ne znamo predstavljati.

V animirani družinski komediji se vračata Steve Carell kot Gru in Kristen Wiig kot Grujeva žena Lucy, prav tako ekipa za kamero, ki je poskrbela za prejšnja filma Jaz, baraba kot tudi Minione (2015). Če je v prvem delu Gru poskušal izmakniti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem iskal novo največjo barabo na svetu, se v tretjem delu spopada ne le z Balthazarjem Brattom, ampak tudi s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo namreč tudi Grujev davnaj izgubljeni brat Dru, med katerima se bo vnelo pravo rivalstvo.

Galerija – utrinki iz animiranega filma Jaz, baraba 3 (Despicable Me 3):

Dodatne Informacije

Animirana družinska komedija
Jaz, baraba 3
(Despicable Me 3, ZDA, 2017)
Režija: Pierre Coffin, Kyle Balda. Glasovi: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Dana Gaier, Nev Scharrel.

V kinu od 30. junija 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!