comma
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pri Commi so že pripravljeni na najlepše praznike v letu. Tokrat so se ‘oborožili’ z oblekami in modnimi dodatki za praznične dni, ki nas popeljejo v čas viktorijanske dobe.

V novembrski kolekciji Comma izstopajo detajli, kot so volančki, naborki in čipke v kombinaciji s šifonom ali svetlečim žakardom, ki spominjajo na viktorijanski stil. Temno rdeča obleka s cvetličnim vzorcem ali ozke črne hlače s svetlo majico z volančki, so nepogrešljiva kombinacija.

PREBERITE ŠE: Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke

Ker pa je november že čas, ko potekajo priprave na pred novoletne zabave in poslovna druženja, lahko v Commi izbiramo med različnimi oblekami in ostalimi oblačili, ki so primerna prav za te priložnosti. Ne pozabite na verižice in torbice, te so obvezni modni dodatek.

Galerija – Comma nas s praznično kolekcijo popelje nazaj v viktorijansko dobo

Comma November - Comma nas s praznično kolekcijo popelje nazaj v viktorijansko doboOdpri galerijo

PicMonkey Collage Božično-novoletna darila za ženske: darila za modne navdušenke Elsa Pataky v mjuziklu za znamko Women's Secret. Women’s Secret želi biti kot Victoria’s Secret, najbolj seksi spodnje perilo Modni trendi 2016: plesalke zaslužne za nov trend s hlačnimi nogavicami črtalo za oči Lepotni trendi 2016: črtalo za oči v barvah sladkorne paličice (“candy cane”) · · ·