Novoletni skok v morje 2017: najbolj mrzel skok v novo leto

Foto: arhiv Novoletniskokvmorje.eu
Zadnjič posodobljeno: :

Novoletni skok v morje v Portorožu je tradicionalni dogodek na novega leta dan, ki ga enostavno ne smete zamuditi! Vsako leto privabi več pogumnih skakalcev in opazovalcev, zakaj se ne bi letos dogodku pridružili tudi vi? Pestro in zabavno bo!

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Centralna plaža v Portorožu

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

5 €

Novoletni skok v morje: voda ima takrat 10 stopinj

Začnite novo leto aktivno, drzno, nekoliko drugače. Dobesedno skočite v novo leto! Letos se bodo na prvi dan novega leta na prireditvi Novoletni skoki v morje 2017 najpogumnejši že trinajstič zapored vriskajoče pognali v naše ljubo morje na centralni portoroški plaži. Voda ima takrat ‘prijetnih’ 10 stopinj. Poskrbljeno bo za aktivno ogrevanje z zabavnimi rekviziti, zabavni program, skakalci bodo prejeli spominske diplome ter seveda topel čaj in kuhano vino, ki bosta ogrela tudi najbolj zmrzljive.

Foto: arhiv www.novoletniskokvmorje.eu
Foto: arhiv www.novoletniskokvmorje.eu

Pogumnih skakalcev je vsako leto več

Lansko leto se je prireditve udeležilo med 3500 in 4000 gledalcev, ki so bučno navijali za rekordnih 445 nadobudnih pogumnežev, ki so se pognali v mrzlo morje. Ledena voda skakalcev ni ustavila in nekateri so prav tekmovali v najbolj norih skokih in pozah, kar si jih je moč zamisliti. Za diplomo pa ni zadostoval zgolj skok v morje. Plavati je bilo treba z enega na drug pomol, kar je večina opravila brez težav. Naziv ambasador slovenskega morja in spominska diploma, s katero so se udeleženci zavezali skrbeti za čistočo in promocijo slovenskega morja, bo verjetno še dolgo ponosno visela na steni ali v pisarni.

PREBERITE ŠE: Zagreb 360° NYE – silvestrovanje v Zagrebu 2017 v družbi svetovno znanih DJ-jev

Občutki, ki so jih udeleženci doživljali ob dogodku, pa povedo vse: ”Noro je bilo.”, ”Naslednje leto pridemo spet.”, ”Tako me zebe, da ne čutim prstov, a bi šla še enkrat.”, ”Če bi mi kdo rekel, da me bo tako zeblo, ne bi nikoli prišla, a se bom naslednjič prav gotovo vrnila.” Smo vas prepričali? Na dogodek se morate prijaviti, prijavnico najdete na tej povezavi.

Video: Novoletni skok v morje 2015

Dodatne Informacije

Več informacij:
Novoletni skoki v morje

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pripravite se: v Ljubljano prihaja odbit trampolinski most