Knjiga Harry Potter in otrok prekletstva – izšel slovenski prevod knjige Harry Potter and the Cursed Child

Knjiga Harry Potter in otrok prekletstva

Knjiga Harry Potter in otrok prekletstva je tu! Po izidu izvirnika 31. julija 2016 bomo 23. novembra 2016 dočakali še slovenski prevod knjige Harry Potter and the Cursed Child. Zasluge, da bomo tudi osmi del knjige o priljubljenem čarovniku lahko brali v slovenščini, gredo ponovno Jakobu J. Kendi in Mladinski knjigi, ki je že vse od leta 2007 založnik knjig pisateljice J. K. Rowling. Svoj izvod si lahko zagotovite na Slovenskem knjižnem sejmu 2016, ki bo v Cankarjevem domu potekal med 23. in 27. novembrom 2016 ter v vseh knjigarnah po Sloveniji.

Dočakali smo izid knjige Harry Potter and the Cursed Child v slovenščini. Slovenski prevod z naslovom Harry Potter in otrok prekletstva izide 23. novembra 2016.

Knjiga Harry Potter and the Cursed Child zdaj tudi v slovenščini!
Knjiga Harry Potter and the Cursed Child zdaj tudi v slovenščini!

Kopijo knjige, ki jo je prevedel Jakob J. Kenda in izdala založba Mladinska knjiga, si lahko zagotovite na Slovenskem knjižnem sejmu 2016, predvidoma pa bo ta dan na voljo tudi v vseh knjigarnah po Sloveniji. Slovenski prevod si lahko za 29,95 evra zagotovite tudi tu.

PREBERITE ŠE: Slovenski knjižni sejem 2016 – več kot le sejem

Harry Potter se je letos znašel tudi na gledaliških odrih.
Harry Potter se je letos znašel tudi na gledaliških odrih.

V najnovejši knjigi J. K. Rowling o priljubljenemu čarovniku, ki se je zasidral v srca premnogih ljubiteljev fantazijskih filmov in knjig, spremljamo odraslo ‘sveto’ trojico (Harry, Hermiona in Ron). Zgodba je bila napisana kot podlaga za istoimensko dramsko delo v dveh delih. Harry Potter je zdaj preobremenjen uradnik na Ministrstvu za čaranje, medtem ko se njegov najmlajši sin Albus le s težavo spopada z zapuščino svoje družine in priimka.

Dodatne Informacije

Več informacij in nakup knjige:
emka.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša darila za ljubitelje knjig 2020: knjige, ki izboljšajo razpoloženje v teh čudnih časih