Consumer – trapezoidni avtomobil
Utrip mesta · mobilno

Joey Ruiter se požvižga na ustaljene norme. Pred časom smo predstavili njegove pokončne motorne sani Snoped, nedavno smo pisali o trikotnem čolničku, zdaj pa se nam predstavlja z nekonvencionalno obliko avtomobila. Consumer, kot mu pravi, je minimalistično zasnovano vozilo, ki ni skoraj v ničemer podobno avtomobilu, kot ga poznamo.

Consumer si kaj malo deli z drugimi avtomobili. Ima motor, volan, prostor za štiri potnike in komplet koles, ki pa so povsem skrita, kar ustvarja občutek lebdenja.

Je skrajno minimalistično zasnovan, črne mat barve in na vse možne načine krši uveljavljene oblikovalske prakse. Je trapezoidno oblikovan in se tako požvižga tudi na aerodinamičnost.

PREBERITE ŠE: Snoped: motorne sani kot iz pekla

Namesto klasične maske ima polprepustno ogledalo, ki na eni strani odseva okolico (ogledalo je obrnjeno navzdol, da se nasproti vozeči vozniki ne slepijo z lastnimi lučmi) in na drugi osvetljuje cesto s podolgovatimi LED-lučmi.

Galerija – trapezoidni Consumer:

Consumer – trapezoidni avtomobil Odpri galerijo

Upside Racks - inovativni nosilec za kolesa Upside Racks – nosilec za kolesa, ki stvari (dobesedno) postavlja na glavo Kolo Cherubim Air Line Nenavadna kolesa 2016: kolesa, ki so razmišljala onkraj ustaljenih okvirjev Mercedes-Benz 2040 W196R Streamliner Strupena študija na reaktivni pogon kot poklon bolidu Mercedes-Benz W196R Volkswagen Arteon Volkswagen Arteon – markantna limuzina, naslednica modela CC ·