Consumer: trapezoiden avto, ki se požvižga na ustaljene norme

Consumer – trapezoidni avtomobil

Joey Ruiter se požvižga na ustaljene norme. Pred časom smo predstavili njegove pokončne motorne sani Snoped, nedavno smo pisali o trikotnem čolničku, zdaj pa se nam predstavlja z nekonvencionalno obliko avtomobila. Consumer, kot mu pravi, je minimalistično zasnovano vozilo, ki ni skoraj v ničemer podobno avtomobilu, kot ga poznamo.

Consumer si kaj malo deli z drugimi avtomobili. Ima motor, volan, prostor za štiri potnike in komplet koles, ki pa so povsem skrita, kar ustvarja občutek lebdenja.

Consumer se požvižga na vse ustaljene prakse.
Consumer se požvižga na vse ustaljene prakse.

Je skrajno minimalistično zasnovan, črne mat barve in na vse možne načine krši uveljavljene oblikovalske prakse. Je trapezoidno oblikovan in se tako požvižga tudi na aerodinamičnost.

PREBERITE ŠE: Snoped: motorne sani kot iz pekla


Namesto klasične maske ima polprepustno ogledalo, ki na eni strani odseva okolico (ogledalo je obrnjeno navzdol, da se nasproti vozeči vozniki ne slepijo z lastnimi lučmi) in na drugi osvetljuje cesto s podolgovatimi LED-lučmi.

Galerija – trapezoidni Consumer:

Dodatne Informacije

Več informacij:
jruiter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Norveška dosegla rekord novo registriranih elektrificiranih vozil – teh je že za 80 odstotkov