CUPRA Tavascan Concept
Utrip mesta · mobilno

CUPRA Tavascan Concept je novi koncept električnega avtomobila znamke CUPRA, ki se predstavlja s podobo športnega štirivratnega križanca.

CUPRA Tavascan Concept je predstavitev dolgoročne prihodnosti znamke CUPRA, ki bo seveda tudi električna. Tavascan je koncept električnega križanca, saj se bo priljubljenost te oblike karoserije v prihodnje še povečala. Dva elektromotorja zagotavljata štirikolesni pogon in priskrbita 225 kW (306 KM) moči. Baterija s kapaciteto 77 kWh bo zagotovila dovolj energije za do 450 kilometrov dolgo pot. Dizajn Tavascana je drzen, z izrazitimi nadkolesnimi loki, pod katerimi se skrivajo platišča v velikosti 22-palcev. Notranjost je v primerjavo z zunanjostjo bolj umirjena, na sredini armaturne plošče pa dominira velik zaslon na dotik.

Konceptni CUPRA Tavascan se bo javnosti predstavil na prihajajočem avtomobilskem salonu v Frankfurtu.

Galerija: CUPRA Tavascan Concept

CUPRA Tavascan ConceptOdpri galerijo

Honda E Honda E: to bo eden privlačnejših malih avtomobilov na tržišču! Nissan Juke Novi Nissan Juke: nova generacija je občutno prijetnejša za oko Lamborghini Sian Lamborghini Sian: najnovejši Lamborghini je elektrificiran high_taycan_turbo_s_2019_porsche_ag-1920x1080-1 Porsche Taycan: Porschejeva električna revolucija se je pričela ·