Dan po razhodu: kaj napisati bivši ljubezni potem, ko sta se razšla
V zraku · odnosi

Četudi sta se razšla, to ne pomeni, da morata prekiniti stike – za začetek se vsaj zahvalita drug drugemu za čudovit skupni čas … videla bosta, kam vaju bo pot pripeljala.

Odločitev za razhod je verjetno ena težjih odločitev v življenju – posebej če veste, da boste z njo prizadeli partnerja. Ker je povsem normalno, da po razhodu še zmeraj nekaj čutite do osebe, s katero ste bili v razmerju, se zna zgoditi, da se ji oglasite, jo pokličete ali ji pošljete sporočilo. Vendar, kaj sploh napisati bivši ljubezni?

Kaj napisati bivši ljubezni dan po razhodu?

1. Vi ste končali zvezo, partner je to slabo sprejel.

Če ste vi končali zvezo in je za bivšo ljubezen to bil pravi šok, ji lahko napišete nekaj takšnega: “Živijo. Upam, da se danes bolje počutiš. Žal mi je, če sem te včeraj prizadel/-a. Če čutiš potrebo po pogovoru, sem te pripravljen/-a poslušati. Pazi nase.”

2. Vi ste končali zvezo, partner je to dobro sprejel.

Če ste vi končali zvezo in je vaša bivša ljubezen to dobro sprejela, ji naslednji dan vseeno lahko napišete sporočilo. Čeprav sta se razšla, to še ne pomeni, da vama je vseeno drug za drugega. Napišete lahko to: “Živijo. Hvala, da si me včeraj poslušal/-a. Rad/-a bi, da veš, da cenim, da sva tako dobro izpeljala včerajšnji pogovor in sem hvaležen/-a za vse stvari, ki sva jih doživela skupaj. Srečno.”

3. Zvezo sta končala sporazumno.

Če sta se skupno odločila, da končata zvezo, lahko svojemi bivši ljubezni napišete takšno sporočilo: “Živijo. Zelo sem vesel/-a, da sva se včeraj pogovorila. Mislim, da se je pogovor moral zgoditi in pomirjen/-a sem, da sva istih misli. Kako se počutiš?”

4. Grozovito sta se sprla.

Če je vajina zveza propadla sredi grozovitega prepira, morda s pošiljanjem sporočil počakajte toliko časa, da se pomirite. To lahko traja več kot eno noč. Ko boste na dogodek lahko gledal/-a z nekaj distance, lahko svojemu bivši ljubezni napišete nekaj takšnega: “Žal mi je za stvari, ki sem jih izrekel/-a in so te prizadele. Mislim, da sva morala odpreti te teme, vendar so stvari ušle izpod nadzora. Upam, da si bolje. Mislim, da je pametno, da se dobiva in se v miru pogovoriva.”

5. Zapuščeni ste, to ste slabo sprejeli.

Požreti ponos in naslednji dan stopiti v stik z bivšim partnerjem zagotovo ni najlažje. Če ste konec zveze težko sprejeli, lahko bivši ljubezni napišete nekaj takšnega: “Živijo. Hvala, da si bil/-a včeraj iskren/-a. Oprosti, da sem tako reagiral/-a. Nisem bil/-a pripravljen/-a, da se najina zveza konča. Upam, da razumeš. Srečno.”

6. Zapuščeni ste, to ste dobro sprejeli.

To je verjetno najlažji izmed vseh scenarijev. Napišete lahko: “Živijo. Hvala, da sva se včeraj lahko pogovorila in da si bil/-a tako iskren/-a. Upam, da lahko ostaneva prijatelja.”


10 stvari, ki bodo osrečile vašega otroka 10 stvari, ki bodo osrečile vašega otroka roberto-nickson-g-425830-unsplash 5 nepoštenih igric, ki se jih ljudje igramo v razmerju Prepovedane ljubezni: znamenja, ki nikakor ne gredo skupaj Prepovedane ljubezni: znamenja, ki nikakor ne gredo skupaj shutterstock_700781851 Ljudje, ki zamujajo, so dokazano uspešnejši · · ·