Darila za Miklavža
V zraku · buzz buzz

Če imate navado, da otroke presenetite z darilom za Miklavža in iščete kakšno svežo idejo, bodo naši predlogi kot nalašč za vas. Preverite, kaj se lahko letos znajde v Miklavževem peharju za male in velike otroke.

Miklavž, eden izmed treh priljubljenih prazničnih mož, na večer pred svojim godom hodi naokrog v spremstvu parkljev in prinaša darove. Tradicionalna darila za Miklavža so predvsem slastna. Sadje, suho sadje, lizike, parklji, piškoti, medenjaki, bomboni, pa tudi oreščki, knjige, topla oblačila in kakšne manjše igrače. Ali … palica. Pa slednjo raje izpustite – za več veselja pri hiši. Zbrali smo najlepše predloge za Miklavževa darila.

Ideje za darila za Miklavža

Sladkarije

Sladkarij so otroci vedno veseli. Pa naj gre za liziko, čokolado ali bombone. Za malce drugačna sladka presenečenja boste poskrbeli z naslednjimi sladkimi darili.

Galerija: sladkarije za Miklavža

Čokoladni konjiček Odpri galerijo

Knjige in igrače za Miklavža

Če je v navadi, da k suhemu sadju, sladkarijam in sadju pristavite tudi kakšno igračo ali knjigo, poskusite z naslednjimi presenečenji.

Galerija: knjige in igrače za Miklavža

Svinčniki za tatujeOdpri galerijo

Nekaj toplega

Zima je lahko z igrivimi zimskimi oblačili veliko bolj prijetna in zabavna. Fantje si bodo prav radi nataknili rokavice, če bodo v obliki dinozavra, in deklice bodo rade smuknile v pižamo, če bo na njej katera izmed deklet iz Ledenega kraljestva. Pobrskajte med naslednjimi darili.

Galerija: topla oblačila, copati in posteljnina za Miklavža

 

Kidorable rokavice dinozaverOdpri galerijo

Dracaena cinnabari ali zmajevo drevo, Jemen To so najlepša drevesa na svetu! Fabio Wibmer Fabio Wibmer na 200-metrskem jezu kolesaril po robu ograje! elektronsko sporočilo Stavki, ki jih raje ne vključite v elektronsko sporočilo Pirellijev koledar 2017: Nicole Kidman Izšel je Pirellijev koledar 2017 – prvič brez golote in brez ličil