David-Bowie-X-Vans-Sneaker-Collection-00Hero
Utrip mesta · moda

David Bowie je nesporno ena izmed najbolj edinstvenih in vplivnih zvezd rocka, po anketi BBC-ja pa tudi največji zabavljač 20. stoletja. Čeprav je pred tremi leti po bitki z rakom na žalost preminil, obujanju legende ni videti konca. Zdaj se mu je poklonil še Vans, in sicer z omejeno kolekcijo superg David Bowie x Vans.

Preobleko Davida Bowieja bodo dobili štirje modeli superg Vans: Slip-On 47 V DX, Era, Old Skool in Sk8-Hi. Vsaka izmed superg v omejeni kolekciji David Bowie x Vans bo imela ekskluzivno grafiko, ki bo namigovala na eno izmed glasbenikov znanih del, vključno s Hunky Dory, Space Oddity in Alladin Sane.

Kolekcija bo prav tako polna edinstvenih materialov in poudarkov, ki jih ni mogoče najti pri drugih stilih Vansovih superg, vključno z umetnim krznom na ikonični šahovnici blagovne znamke, živo rumenim semišem in vezeno Bowiejevo strelo. 
Kolekcija naj bi bila na voljo od 5. aprila, superge pa naj bi prerečunano stale med 58 in 76 evri.

Galerija – David Bowie x Vans

David Bowie x VansOdpri galerijo
Ženska sončna očala 2019: lepota v znamenju klasike in športa Ženska sončna očala 2019: moda v znamenju klasike in športa Kako pravilno očistiš sončna očala? Kako pravilno očistiš sončna očala? skateboard-black-lacquered-wood-lacquered-wood-packshot-other-aa0904x1262794305-8813636321310 Rolka Chanel: prestiž na štirih koleščkih shutterstock_481154725 Kako kupiti popoln nahrbtnik? · ·