David Bowie x Vans: kolekcija superg, posvečena glasbeni ikoni

David Bowie je nesporno ena izmed najbolj edinstvenih in vplivnih zvezd rocka, po anketi BBC-ja pa tudi največji zabavljač 20. stoletja. Čeprav je pred tremi leti po bitki z rakom na žalost preminil, obujanju legende ni videti konca. Zdaj se mu je poklonil še Vans, in sicer z omejeno kolekcijo superg David Bowie x Vans.

Preobleko Davida Bowieja bodo dobili štirje modeli superg Vans: Slip-On 47 V DX, Era, Old Skool in Sk8-Hi. Vsaka izmed superg v omejeni kolekciji David Bowie x Vans bo imela ekskluzivno grafiko, ki bo namigovala na eno izmed glasbenikov znanih del, vključno s Hunky Dory, Space Oddity in Alladin Sane.

Kolekcija bo prav tako polna edinstvenih materialov in poudarkov, ki jih ni mogoče najti pri drugih stilih Vansovih superg, vključno z umetnim krznom na ikonični šahovnici blagovne znamke, živo rumenim semišem in vezeno Bowiejevo strelo. 
Kolekcija naj bi bila na voljo od 5. aprila, superge pa naj bi prerečunano stale med 58 in 76 evri.

Galerija – David Bowie x Vans

Dodatne Informacije

Več informacij:
vans.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kolekcija H&M Fall Fashion 2020: lepota recikliranih materialov