Decibullz
V zraku · tehnologija · gadgeti

Brezžične slušalke v obliki ušesnih čepkov so prihodnost tovrstnih naprav, slušalke Decibullz pa imajo še enega asa v rokavu, ki vas bo dobesedno sezul.

Čepki se morajo po navadi  med uporabo čim bolj prilagajati, da ne padejo ven, pa tudi, da čim bolje pasivno dušijo hrup. Ker pa nimamo vsi enako velikih in oblikovanih ‘vhodov’ v sluhovod, izbiramo med nastavki različnih velikosti in upamo, da nam vsaj eden ustreza. Decibullz pa se je težave lotil drugače. Njihove čepke lahko prilagodimo posebnostim svojih ušes.

‘Nastavka’ segrejemo v topli vodi in potisnemo v sluhovod, kjer se ohladita, a popolnoma ohranita obliko ‘lukenj’, v kateri smo jih potisnili.

Brezžične slušalke so tudi odporne proti vodi, vgrajeni bateriji pa zadoščata za do 5 ur delovanja. Dodatnih 25 ur zagotavlja baterija v škatlici za hranjenje slušalk.  Ni pa jih še moč kupiti, saj še poteka zbiranje denarja na Kickstarterju.

Galerija slik – Decibullz

DecibullzOdpri galerijo

Analogue Mega Sg konzola Analogue Mega Sg: Segine videoigre na modernem televizorju USB USB-ključ Lexar varuje podatke z bralnikom prstnih odtisov Devialet Phantom Reactor: zvočnik s fantomskimi zvočnimi silami Devialet Phantom Reactor: zvočnik s fantomskimi zvočnimi silami Insta360 One X Insta360 One X: vsevidna akcijska kamera, ki snema v ločljivosti 5,7K · · ·