rainsocks_0004
V zraku · dizajn

Superge postajajo vedno bolj priljubljena vrsta obutve. Kljub temu imajo tudi svoje pomanjkljivosti. Še posebej neprimerne so za deževno vreme. Japonsko podjetje ONFAdd je zato ustvarilo dežne nogavice, ki bodo ohranile vaše superge suhe.

Dežne nogavice ONFAdd bodo vašo obutev zaščitile pred vodo in blatom. Tako bodo vaši čevlji ostali suhi in čisti. Namenjene so zlasti mestnim ljudem, zato so oblikovane na zelo preprost in eleganten način.

Izdelek je narejen iz elastičnega lateksa, zato je vodoodporen, poleg tega pa se odlično prilagaja obliki vaše obutve. Material je zelo trpežen, zato se ne bo zlahka strgal. Nogavice tehtajo manj kot 100 gramov, zato jih lahko brez težav pospravimo v žep.

ONFAdd zbira finančna sredstva za podporo svojim dežnim nogavicam na spletni strani Kickstarter. Podjetje si je zadalo cilj, da zbere 10.030 dolarjev. Kaže jim dobro, podprete pa jih lahko tudi sami.

REC Watches P-51 REC Watches P-51: ure, narejene iz starih Mustangov AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAA2zAAAAJDk0NDRiM2FiLWE5OGMtNDg0OS1hOGI0LWI1MjY2MWE1YzM5MQ Božična darila za ljubitelje brezčasnih dizajnerskih kosov source Substitute Phone: odlična priložnost, da se znebite slabe navade iguaneye-jungle-ergonomic-flip-flop-designboom-1800 Iguaneye Jungle: natikači po navdihu amazonskih Indijancev · ·