Dežne nogavice ONFAdd: odlična zaščita za vaše superge

Superge postajajo vedno bolj priljubljena vrsta obutve. Kljub temu imajo tudi svoje pomanjkljivosti. Še posebej neprimerne so za deževno vreme. Japonsko podjetje ONFAdd je zato ustvarilo dežne nogavice, ki bodo ohranile vaše superge suhe.

Dežne nogavice ONFAdd bodo vašo obutev zaščitile pred vodo in blatom. Tako bodo vaši čevlji ostali suhi in čisti. Namenjene so zlasti mestnim ljudem, zato so oblikovane na zelo preprost in eleganten način.

Izdelek je narejen iz elastičnega lateksa, zato je vodoodporen, poleg tega pa se odlično prilagaja obliki vaše obutve. Material je zelo trpežen, zato se ne bo zlahka strgal. Nogavice tehtajo manj kot 100 gramov, zato jih lahko brez težav pospravimo v žep.

Dežne nogavice vas bodo zaščitile pred dežjem.
Dežne nogavice vas bodo zaščitile pred dežjem.

ONFAdd zbira finančna sredstva za podporo svojim dežnim nogavicam na spletni strani Kickstarter. Podjetje si je zadalo cilj, da zbere 10.030 dolarjev. Kaže jim dobro, podprete pa jih lahko tudi sami.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Geekovski fotelj narejen po inspiraciji filmske sage Vojna zvezd