100 najlepših ženskih obrazov 2017

TC Chandler Independent Critics List že 28 let izbira najlepše ženske obraze. Na prvo mesto sta se med drugim zavihteli tudi Emma Watson in Emilia Clarke. Pred kratkim so predstavili najlepše ženske obraze 2017, rezultati pa vas znajo presenetiti.

Ženske še vedno sodimo glede na njihov videz. Pri TC Chandler so kritiki tudi za leto 2017 sestavili neodvisni seznam 100 najlepših ženskih obrazov na svetu.
Kar je nedvomno pozitivno, je to, da se na tem seznamu le redko znajde tistih ‘5 obrazov’, ki jih tako ali tako vedno znova srečujemo skorajda povsod (beri: Angelina Jolie). Med najlepšimi ženskimi obrazi se tako velikokrat pojavijo imena in obrazi, za katere še nikoli nismo/niste slišali.

Katera lepotica je torej na prvem mestu in se lahko ponaša z najlepšim obrazom na svetu?
Celoten seznam si lahko ogledate v tem videoposnetku:

Izbrani pa so bili tudi najbolj čedni moški obrazi na svetu, kjer je prvo mesto to leto zasedel južnokorejski k-pop pevec Kim Tae-Hyung.

Galerija – 100 najlepših ženskih obrazov 2017: top 10

Dodatne Informacije

Več informacij:
independentcritics.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kaj napoveduje Baba Vanga za leto 2021? To so napovedi “Nostradamusa z Balkana”!