DJI Inspire 2 – profesionalni dron za snemanje filmov
V zraku · tehnologija

DJI Inspire 2 je prvi dron, ki ga lahko za profesionalno rabo uporablja celo Hollywood. Trg je zadnje leto preplavljen z droni. Če imate kamero GoPro, zanjo obstaja dron. Če imate pametni telefon, verjetno obstaja dron, ki ga lahko ponese v nebo. Obstaja tudi sistem za domačo varnost, ki temelji na dronih. To pa še ne pomeni, da droni pokrivajo vsa področja. Siva lisa so droni za profesionalno snemanje filmov. To vrzel zdaj zapolnjuje dron DJI Inspire 2, ki prenaša dve kameri FPV in kot prvi prečka most med ljubiteljsko in profesionalno rabo dronov, ki ga je poskušal že DJI Inspire 1.

DJI Inspire 2 je dron za profesionalno snemanju filmov. Leti lahko s hitrostjo 108 km/h in se vzpenja 9 m/s do višine 5000 metrov ter spušča s 6 m/s. Omogoča 18–25 minut letenja na polnjenje.

Uporablja dve kameri FPV (Zenmuse X4S ali X5S) z možnost snemanja v ločljivosti 5,2K pri 30 sličicah na sekundo (4,2 Gbps) oz. 4K pri 60 sličicah na sekundo (100 Mbps) in v 360-stopinjskem načinu. Kameri je mogoče upravljati ločeno. Navigiramo ga lahko na tri kilometre daleč.

PREBERITE ŠE: Lowepro – nahrbtniki za drone

Živo sliko lahko spremljamo v realnem času v ločljivosti 1080p. Cena? 2820 evrov. Naročite ga lahko tu.

Galerija – DJI Inspire 2

DJI Inspire 2 – profesionalni dron za snemanje filmovOdpri galerijo

Google Quick, Draw! Spletna igra Quick, draw! – Google ugiba, kaj želiš narisati Viseča mreža z droni Leteča viseča mreža – namesto dreves in nosilcev, dron! Božično-novoletna darila za tehnološke navdušence Božično-novoletna darila 2016: darila za tehnološke navdušence Obleka, ki varuje osebni prostor lastnika. Obleka, ki vas varuje pred vdori v vaš osebni prostor · · ·