Veseli december 2016: kje so najboljše zabave?

Veseli december 2016 je pred vrati in čas je za najboljše zabave v mestu. Kje se bomo zabavali to leto? Pripravili smo seznam zabav, ki jih ne smete zamuditi.

Veseli december 2016: kje so najboljše zabave?

Ritem mladosti

Ritem mladosti se seli v Areno Stožice. Na dogodku ob 20. obletnici bomo priča edinstvenemu dogodku, ko bosta hkrati nastopili dve najbolj udarni domači glasbeni skupini – Siddharta in Big Foot Mama. Prihajata tudi glasbeni velikan DJ Umek ter tuji zvezdniški tandem Filatov & Karas, ki je leto zaznamoval z uspešnico Don’t Be So Shy.
9. decembra ob 19.00 / Arena Stožice, Ljubljana

Steffi

Rezidentka PanoramaBara in varovanka založbe OstGut Ton je trenutno ena od ključnih ustvarjalk podtalne elektronike. Hipnotična didžejka ter vodja založb Klakson in Dolly se spretno suka med tehnom in housom, kot producentka pa stavi na klasičen pristop s pogledom naprej.
9. decembra ob 23.00 / Klub K4, Ljubljana

Jennifer Cooke Vocal DJ

Jennifer Cooke je kot avtorica varovanka Arminove Armade, kot pevka ima v malem prstu masovke, kot so razvpiti šovi I Am Hardwell, in je rezidentka zabav Hed Kandi ter nastopa tudi v Pachi in Blue Marlinu. Pripravite se na specialko za ljubitelje house klasik s pojočo didžejko iz Amsterdama.
17. decembra ob 22.00 / Klub Cirkus, Ljubljana

S.A.R.S.

V Ljubljano prihaja srbska zasedba S.A.R.S., ki je nedavno praznovala prvo dekado glasbenega ustvarjanja. Ob tej priložnosti so bili nagrajeni tudi z nagrado MTV Best Adria Act. Šest studijskih albumov in hiti, kot so Lutka, Perspektiva, Buđav lebac, napovedujejo še en izjemen večer.
22. decembra ob 21.00 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Roger Sanchez

Klubski večer ne bi bil popoln brez ikone house glasbe Rogerja Sancheza. Klubski ljubljenec, dobitnik prestižne nagrade Grammy Award, večkratni prejemnik nagrade Best House DJ, mednarodna super zvezda Roger Sanchez je zgodnje božično darilo, ki bo razveselilo ljubitelje housa.
23. decembra ob 23.00 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Adam F

Liverpoolski glasbeni pionir Adam F je eden od najbolj žanrsko izmuzljivih elektronskih didžejev in producentov, ki se je pred dvajsetimi leti, ko to za d&b umetnike še ni bilo običajno, v UK Top 20 zavrtel s klasiko Circles. V K4 prihaja kot zgodnje božično darilo domačemu d&b občinstvu.
23. decembra ob 23.00 / Klub K4, Ljubljana

PREBERITE ŠE: Veseli december v Ljubljani 2016: najboljši dogodki v stari Ljubljani

Veliki božični DJV Back in Time

Ekipa kluba pripravlja večer odlične glasbe, ki je dolga leta zaznamovala Štajersko v včasih enem od največjih klubov v regiji. Noč bo rezervirana za blagovno znamko DJV Back In Time – DJ Voice, pridružili pa se bodo Ice Simony, Martini in Lazy. Čaka nas predbožični večer s hiti iz zlatega obdobja plesne glasbe.
23. decembra ob 23.00 / Club Rotovž, Maribor

Tradicionalni božično-novoletni žur

Za Šank Rock bo to zadnji koncert na njihovi dveletni Zlatorogovi turneji ponosa, zato obljubljajo prav poseben koncert, Mi2 so že tako ali tako dobro zasidrani v srcih ljubiteljev dobrega rock žura, kot domačini pa se bodo letos predstavili Inmate. Za svetovne rock uspešnice bo poskrbela zasedba Kobra Rockshow.
23. decembra ob 20.00 / Rdeča dvorana, Velenje

Kadilnica of Death: Prednovoletni žur w/ SPACE UNICORN ON FIRE + Metal Dedek Mraz

Brez tradicionalnega prednovoletnega metalskega žura pač ne gre. V goste se vračajo medzvedni Space Unicorn on Fire, ki so znani po tem, da s svojim šovom vedno poskrbijo za odlično žurko. Po koncertu nas bo obiskal še dobri stari Metal Dedek Mraz.
29. decembra ob 21.00 / Orto Bar, Ljubljana

Chris Liebing

Nemški producent elektronske glasbe, DJ in radijski špiker v Kurzschluss prihaja premierno. Priprave na zadnji techno party v letošnjem letu se za ljubitelje techna začnejo s spremljanjem brezplačnega am/fm podcasta na spletnem mestu iTunes. Pripravite se na techno večer s festivalsko legendo.
30. decembra ob 23.00 / Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Pink October Yoga: Melon & Lime z jogo osvešča o raku dojk