DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka
V zraku · tehnologija · gadgeti

Za ljubitelje dronov in videoposnetkov s ptičje perspektive imamo odlično novico. Ne bo vam namreč treba kupovati velikih napravic, ki jih komajda stlačite v nahrbtnik. Novi DJI-jev dron ima vse. Praktičnost, pravšnjo velikost ter kakovostno kamero. Drugega si začetniki in ljubitelji ne morejo želeti.

Dron DJI Mavic Air je manjši od modela Mavic Pro in zmogljivejši od modela The Spark, kar je za tiste, ki spremljate oziroma poznate DJI-jeve drone, zelo zgovorno.

Lahko ga zložite na velikost manjše knjige, a to ne vpliva na kakovost kamere, ki jo krasi tehnologija 4K, tipalo 1/2.3” CMOS ter 24-milimetrska leča. Mavic Air je opremljen s 3-osnim giroskopskim stabilizacijskim sistemom, ki bo omogočal izjemne videoposnetke, ki jih boste lahko zajemali s hitrostjo 720 sličic na sekundo, in sicer v navpičnem, vodoravnem ter 180-stopinjskem načinu.

A to ni vse. Mavic Airu uspe ‘zlepiti’ skupaj kar 25 sličic v samo 8 sekundah ter tako ustvariti sferični panoramski posnetek 32 MP, ki si ga boste lahko ogledali z očali DJI Goggles. Baterija zadostuje za 21-minutni polet.

Ni kaj, ljubitelji bomo kočno lahko poskusili, kako je biti pravi strokovnjak. Dron DJI Mavic Air lahko kupite za 849 evrov.

Galerija: DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka

DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zrakaOdpri galerijo
TappLock-02 Tapplock One Smart Padlock: prva pametna ključavnica na prstne odtise 9bbb6f56d08ea0b80556838c542293208974307f_h6d-400cms-hero HASSELBLAD H6D-400C MS CAMERA: kamera s tehnologijo Multi-Shot projectlinda_2018_hero Razerjev Project Linda vaš telefon preobrazi v računalnik Nintendo Labo – igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno     Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno   Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno  Nintendo Labo - igranje igric je lahko še bolj ustvarjalno Nintendo Labo: DIY igralni pripomočki, ki vas bodo še kako zabavali · · ·