fbpx

DJI Mavic Air: majhen kot telefon, močan kot zver

DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka

Za ljubitelje dronov in videoposnetkov s ptičje perspektive imamo odlično novico. Ne bo vam namreč treba kupovati velikih napravic, ki jih komajda stlačite v nahrbtnik. Novi DJI-jev dron ima vse. Praktičnost, pravšnjo velikost ter kakovostno kamero. Drugega si začetniki in ljubitelji ne morejo želeti.

Dron DJI Mavic Air je manjši od modela Mavic Pro in zmogljivejši od modela The Spark, kar je za tiste, ki spremljate oziroma poznate DJI-jeve drone, zelo zgovorno.

Lahko ga zložite na velikost manjše knjige, a to ne vpliva na kakovost kamere, ki jo krasi tehnologija 4K, tipalo 1/2.3” CMOS ter 24-milimetrska leča. Mavic Air je opremljen s 3-osnim giroskopskim stabilizacijskim sistemom, ki bo omogočal izjemne videoposnetke, ki jih boste lahko zajemali s hitrostjo 720 sličic na sekundo, in sicer v navpičnem, vodoravnem ter 180-stopinjskem načinu.

A to ni vse. Mavic Airu uspe ‘zlepiti’ skupaj kar 25 sličic v samo 8 sekundah ter tako ustvariti sferični panoramski posnetek 32 MP, ki si ga boste lahko ogledali z očali DJI Goggles. Baterija zadostuje za 21-minutni polet.

Ni kaj, ljubitelji bomo kočno lahko poskusili, kako je biti pravi strokovnjak. Dron DJI Mavic Air lahko kupite za 849 evrov.

Galerija: DJI Mavic Air – postanite pravi mojster za posnetke iz zraka

Dodatne Informacije

Več informacij:
dji.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!