shutterstock_373734466
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kako nastane domača krema za roke? Preverite v nadaljevanju!

Domača krema za roke bo narejena, kot bi švignil. Potrebujete 2 oziroma 3 sestavine, ki jih skoraj gotovo imate doma, in domača krema za roke bo hitro pripravljena za uporabo!

Ob uporabi razkužil je naša koža na rokah še toliko bolj izpostavljena sušenju. Da bi se temu izognili (oziroma izognili odhodu v drogerijo), lahko sami pripravimo domačo kremo za roke, iz samo treh sestavin.

Domača krema za roke

Sestavine

  • 500 ml losjona za telo (lahko uporabite otroškega, če imate bolj občutljivo kožo)
  • 250 ml kokosovega olja
  • 250 ml kreme z vitaminom E (ni nujno, je pa priporočljivo)
  • po želji lahko dodate tudi eterično olje sivke

Priprava

Losjon za telo, kokosovo olje in kremo z vitaminom E zmešajte z električnim mešalnikom. Mešajte tako dolgo, da nastane homogena masa. Dlje ko boste mešali, lažja bo tekstura. Razdelite maso v manjše steklene lončke, dodajte eterično olje sivke (od 10 do 16 kapljic na lonček) in premešajte. Zaprite in hranite na hladnem.

kinga-cichewicz-kqDEH7M2tGk-unsplash Kako okrepiti svoj imunski sistem za boj proti koronavirusu? shutterstock_1666779292 Kako izdelaš domače razkužilo za roke? shutterstock_1553945636 Bi morali čistiti svoje telefone med koronavirusom? Da! Kako to storiti na pravi način? Zdrava oseba naj uporablja masko le v enem primeru Kako se na epidemijo koronavirusa pripraviti doma? · ·