Dynamiq GTT 165
Utrip mesta · mobilno

Superjahta Dynamiq GTT 165 ima na dnu trupa pritrjene neke vrste ‘sank’, ki ji omogočajo hitrejšo in mirnejšo plovbo. Tako elegantno, kot se lahko zapelje čez zaliv, bo jahta hitra tudi na odprtem morju.

Superjahta Dynamiq GTT 165 je dolga 50 metrov in je najdaljša jahta v seriji GTT. Namenjena je tistim, ki si želijo kar največ učinkovitosti, medtem ko se udobno spopadajo z valovi. Lahek in robusten trup je narejen iz aluminija Sealium, k bolj mirni plovbi pa pripomore še Hull Vane, patentirana fiksna ‘smučka’, ki poleg stabilnosti pripomore k zmanjševanju porabe goriva in ustvarja hidrodinamičen vzgon.

Na jahti Dynamiq GTT 165 bo svoj prostor našlo 10 ali 12 ljudi, odvisno od števila kabin, ki ga izberete. Poleg tega je na krovu še dovolj prostora za 9-člansko posadko. Pogon omogoča superjahti doseganje hitrosti 20 vozlov, pri modelu GTS pa celo 25. Učinkovit pogonski sistem zagotavlja doseg 4.000 navtičnih milj, na voljo pa je tudi hibridni pogonski sistem, ki omenjeni doseg še poveča. Poleg vse moderne tehnologije superjahta ponuja še vse potrebno za užitek, zabavo in sprostitev. Na voljo so vam velika sončna terasa, jacuzzi, kinodvorana, bar in prostor za SPA ali telovadnico. Vstopna cena v svet ultraluksuza stane 24.400.000 evrov, čemur je treba prišteti še vse davke in druge pripravljalne stroške. Če se odločimo za še kakšno dodatno možnost, bo temu primerno višja tudi cena.

Galerija slik: Dynamiq GTT 165

Dynamiq GTT 165Odpri galerijo
Opel Corsa GSi Opel Corsa GSi: opazen športni karakter Zeelander Z55 Zeelander Z55: jahta klasične oblike z modernim pridihom Volkswagen Touareg Volkswagen Touareg: udarna 3. generacija prinaša luksuz in napredne tehnologije Volkswagen I.D. R Pikes Peak Volkswagen I.D. R Pikes Peak: električni dirkalnik, ki cilja na rekord · · · ·