El Purista je ultimativni naslonjač za oboževalce cigar
Utrip mesta · dom

Kajenje cigar je svojevrsten obred, pri katerem sodelujejo vsi čuti. Ker spodbudi k popolnemu zavedanju trenutka, ga nekateri primerjajo kar z meditacijo. Za meditacijo pa vemo, da poteka v udobnem položaju, ko je telo popolnoma sproščeno. Tovrstno svobodo telesa in duha med kajenjem cigare ponuja naslonjač El Purita, ki je izdelan posebej za ljubitelje cigar.

El Purista je naslonjač za ljubitelje cigar, saj je prirejen posebej za uživanjem v tej (pretežno moški) razvadi. Pod ta elegantni kos pohištva sta se podpisala čilski arhitekt Rodrigo Gonzalez in nemški odvetnik Alexander Sauer. Naslonjač z dodano vrednostjo ne ponuja zgolj neizmernega udobja, temveč tudi skrite predalčke, kamor lahko pospravite cigare, kjer so pepelnik in prostor za kozarec vina, konjaka ali viskija, bočni del pa je namenjen spravilu steklenice ali česa drugega.

PREBERITE ŠE: 10 najdražjih cigar na svetu

Naslonjač El Purista ponuja vse, kar med kajenjem cigare, ko se večini čas ustavi, potrebujete. Izdelan je iz bukovega in orehovega lesa, poleg pa dobite še naslonjalo za noge.

El Purista - ultimativni naslonjač za oboževalce cigarOdpri galerijo
Grande-Lounge-Suite Pomladne terase 2016 Podstavek LapPad V2 LapPad – podstavek za mobilne naprave Prenosna gugalnica Weltevree Prenosna gugalnica za vse situacije Lovilec pajkov My Critter Catcher: top rešitev za tiste, ki se bojite pajkov · ·