El Purista: naslonjač za ljubitelje cigar

El Purista je ultimativni naslonjač za oboževalce cigar

Kajenje cigar je svojevrsten obred, pri katerem sodelujejo vsi čuti. Ker spodbudi k popolnemu zavedanju trenutka, ga nekateri primerjajo kar z meditacijo. Za meditacijo pa vemo, da poteka v udobnem položaju, ko je telo popolnoma sproščeno. Tovrstno svobodo telesa in duha med kajenjem cigare ponuja naslonjač El Purita, ki je izdelan posebej za ljubitelje cigar.

El Purista je naslonjač za ljubitelje cigar, saj je prirejen posebej za uživanjem v tej (pretežno moški) razvadi. Pod ta elegantni kos pohištva sta se podpisala čilski arhitekt Rodrigo Gonzalez in nemški odvetnik Alexander Sauer. Naslonjač z dodano vrednostjo ne ponuja zgolj neizmernega udobja, temveč tudi skrite predalčke, kamor lahko pospravite cigare, kjer so pepelnik in prostor za kozarec vina, konjaka ali viskija, bočni del pa je namenjen spravilu steklenice ali česa drugega.

PREBERITE ŠE: 10 najdražjih cigar na svetu

El Purista je pomislil na vse.
El Purista je pomislil na vse.

Naslonjač El Purista ponuja vse, kar med kajenjem cigare, ko se večini čas ustavi, potrebujete. Izdelan je iz bukovega in orehovega lesa, poleg pa dobite še naslonjalo za noge.

Dodatne Informacije

Več informacij:
elpurista.de

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
AS House: čista idila na grškem otoku Paros