Elever
V zraku · tehnologija

Ali ste na spletu opazili fotografijo osebe, ki vas je prepričala z ličili na svojem obrazu? Edinstvena inovacija Elver vam omogoča, da jih s pomočjo tehnologije preizkusite tudi na sebi.

Seymourpowell je razkril Elever, najnovejši koncept preizkušanja ličil. Pametno ogledalo uporabnikom omogoča, da kozmetiko, ki njihovo pozornost vzbudi na spletu, v trenutku preizkusijo na svojem obrazu. V osnovi deluje kot  tiskalnik, ki združuje 3D-konstrukcijo, tehnologijo prepoznavanja obraza in funkcijo analiziranja fotografije z umetno inteligenco.

Oblikovalsko podjetje je v svoji raziskavi prišlo do zaključka, da ljudje nasvete v povezavi z rabo ličil v prvi vrsti iščejo na družbenih omrežjih. Razlog za to leži v dejstvu, da lahko na ta način informacije prejmejo v najkrajšem možnem času. Ustvarjalci želijo javnosti zato ponuditi edinstveno izkušnjo, po zaslugi katere bo mogoče izdelek preizkusiti že pred nakupom.

Ogledalo, ki ga krasijo pastelne barve, je izdelano iz materialov, ki so mehki in prijetni na dotik. V napravo je prav tako vgrajena luč, ki poskrbi za sproščeno vzdušje v prostoru.

Elever nedvomno predstavlja prihodnost lepotne industrije. Naj vas ne preseneti, če ga bodo strokovnjaki za ličenje začeli uporabljati že kmalu. Izbiranje ličil bo namreč po njegovi zaslugi postalo pravo doživetje.

Galerija: Pametno ogledalo Elever

EleverOdpri galerijo

Beatsbydre Powerbeats Pro Beatsbydre Powerbeats Pro – optimalne slušalke za šport stanford-audi-tts-autonomous-pikes-peak-car-aka-shelley_100315131_h Ta Audi TT vozi avtonomno po dirkališču bolje od človeka cover-garmin-marq Garmin MARQ: pametni časomeri za drzne življenjske sloge Apple-TV-Plus-Lineup Apple TV Plus: Netflix, HBO in Amazon Video dobivajo konkurenco ·