Pravilo 2:4 – uredila se boš v 10 minutah

Pravilo 2:4 – uredila se boš v 10 minutah

Pravilo 2:4 bo skrajšalo čas, ki ga zjutraj preživiš pred omaro in olajšalo tvojo lepotno rutino.

O trikih, s katerimi naj bi prihranila na času, medtem ko se urejaš, si verjetno prebrala že veliko. In še vedno ti zmanjkuje časa, da bi opravila vse lepotne in modne rituale. Razmisli o tem, da bi začela slediti pravilu 2:4, ki ti bo pomagalo, da se boš vedno uredila v 10 minutah.

Pravilo 2:4 naj bi ti olajšalo jutranjo modno in lepotno rutino ter predpostavlja, da obstajajo štiri kategorije: koža, modna kombinacija, pričeska in ličila. Vsako jutro torej kombiniraš le dve kategoriji od štirih in tako v 10 minutah dosežeš urejen videz.

Modna kombinacija + koža

Zagotovo veš, da pomembno vlogo pri tem, kakšna bo tvoja koža, igra tudi prehrana. Rezultat tistega, kar boš vnesla v svoje telo, boš videla na svojem telesu, in sicer koži obraza.

Če je tvoja koža v odličnem stanju, se posveti predvsem izbiri modne kombinacije in naredi dobro pričesko. Videti boš sveže tudi brez ličil in boš čas, ki bi ga sicer preživela pred ogledalom, izkoristila kako drugače.

Če je tvoja koža v odličnem stanju, se posveti pričeski in modni kombinaciji.
Če je tvoja koža v odličnem stanju, se posveti pričeski in modni kombinaciji.

Modna kombinacija + pričeska

Dan, ko bi najraje ostala doma zaradi grozne pričeske, je kot naročen za domače frizerske storitve. Pravilo 2:4 pravi, da moraš v tem primeru preskočiti ličenje in se posvetiti predvsem ustvarjanju dobre pričeske, ki bo še bolje videti z dobro modno kombinacijo.

Modna kombinacija + ličila

Če se zbudiš z neverjetno dobro pričesko, tvoja koža pa je v slabem stanju, se potem posveti predvsem ličenju, s katerim boš zakrila nepravilnosti. Vsaka ženska ve, zakaj ceni dneve, ko ima “good hair day”. Čas, ki bi ga preživela s sušilcem za lase v eni roki, kodralnikom v drugi, lahko izkoristiš tako, da najdeš odlično modno kombinacijo.

Ličila + lasje

Čisto vsaki ženski se tu in tam zgodi, da nima volje do izbiranja modnih kombinacij, zato se takrat posveti lasem in ličilom. Okolje, v katerem delaš, se šolaš ali počneš kaj drugega, zahteva bonton, zato je prav, da urediš lase, se naličiš in tako pokažeš profesionalnost.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Veganska obutev: veganski čevlji, ki so stilsko dovršeni in udobni