Utrip mesta · destinacija

Ob fotografijah prestižnega maldivskega spa resorta misli odtavajo nekam daleč stran … na rajske plaže, med kokosove palme, v turkizno morje. Obalno hotelsko naselje, ki se nahaja na otoku Mudhdhoo, namreč sestavljajo sanjske privatne plaže, ki jih prekriva drobni beli pesek, ki morje obarva v skorajda nerealno modro-zeleno mavrico.

Luksuzno hotelsko naselje Dusit Thani Maldives se nahaja na otoku Mudhdhoo, ki je od glavnega mesta Malé oddaljen 35 minut leta in zgolj 10 minut vožnje s hitrim čolnom iz letališča Dharavandhoo. Sanjski resort sestavlja 94 prestižnih vil, ki zadostijo potrebe tudi najbolj razvajenih gostov, saj lahko ti izbirajo med rezidencami, ki premorejo ne le zasebni bazen, ampak celo popolnoma privatno plažo, ki daje občutek, da smo na otoku sami. Prisrčna maldivska gostoljubnost in vrhunska hotelska ponudba sta odlična kombinacija za idealen in še kako zaslužen dopust.

Odpri galerijo
jadralska-akademija-image3 City Sailor – jadranje po Kornatih za 1. maja 342152 Čudovite črno-bele fotografije sveta Slika6_Bled_Slovenija Bled in Piran med najbolj ljubkimi evropskimi destinacijami Empuriabrava - španske Benetke Empuriabrava – španske Benetke, ki navdušujejo · · · · · ·