Ženeva 2014: Volvo Concept Estate – skandinavski revolucionarni adut

Zadnjič posodobljeno: :

Je že tako, da je Volvo zvezda revolucionarnih idej in rešitev. Blagovna znamka ima izjemno veliko število zvestih oboževalcev in na področju avtomobilizma uživa kultni status, izjemno primerljiv z blagovno znamko Apple. Ste se že kdaj vprašali, zakaj v filmih zdravniki in arhitekti zmeraj vozijo Volva? Tudi zaradi takšnih konceptnih razmišljanj, kot je novi Volvo Concept Estate.

Zgornji napovednik je le napoved vozila, ki ga bo Volvo kot koncept predstavil na Ženevskem avtomobilskem salonu čez nekaj dni. Predstavlja dokaj izdelano študijo, ki bo v primerljivi obliki ogledala luč sveta, saj izhaja iz predhodnih študij Concept Coupe in Concept XC Coupe.

Volvo Concept Estate
Volvo Concept Estate

O obliki in designu ni potrebno izgubljati besed, saj vam bodo fotografije v galeriji predstavile vse zorne kote tega izjemnega vozila. Pri tem pa lahko določene oblikovne smernice, videne v tem konceptu, pričakujemo že ob koncu leta 2014 ob predstavitvi novega XC90. Ta naj bi praktično v celoti dobil izjemno podobno notranjost kot sama študija, ki gre v smer že videnega pri modelu Tesla S, kjer kraljuje veliki ekran sredinske konzole.

Oglejte si foto galerijo – Volvo Concept Estate

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 največjih napak, ki jih v prometu delajo izkušeni vozniki