fbpx

Enosmerno karto za Maldive, prosim!

Ob fotografijah prestižnega maldivskega spa resorta misli odtavajo nekam daleč stran … na rajske plaže, med kokosove palme, v turkizno morje. Obalno hotelsko naselje, ki se nahaja na otoku Mudhdhoo, namreč sestavljajo sanjske privatne plaže, ki jih prekriva drobni beli pesek, ki morje obarva v skorajda nerealno modro-zeleno mavrico.

Luksuzno hotelsko naselje Dusit Thani Maldives se nahaja na otoku Mudhdhoo, ki je od glavnega mesta Malé oddaljen 35 minut leta in zgolj 10 minut vožnje s hitrim čolnom iz letališča Dharavandhoo. Sanjski resort sestavlja 94 prestižnih vil, ki zadostijo potrebe tudi najbolj razvajenih gostov, saj lahko ti izbirajo med rezidencami, ki premorejo ne le zasebni bazen, ampak celo popolnoma privatno plažo, ki daje občutek, da smo na otoku sami. Prisrčna maldivska gostoljubnost in vrhunska hotelska ponudba sta odlična kombinacija za idealen in še kako zaslužen dopust.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!