ERDEM-x-HM
Utrip mesta · moda

S kom bo švedski modni gigant H&M sodeloval letos? Z znanim londonskim oblikovalcem ERDEMOM in vizionarskim režiserjem Bazom Luhrmannom, seveda. Ekskluzivna kolekcija bo na voljo v izbranih trgovinah in na spletu od 2. novembra dalje. V nadaljevanju si preberite, kaj obeta modno sodelovanje ERDEM x H&M.

H&M bo letos ekskluzivno sodeloval z londonskim modnim oblikovalcem ERDEMOM, ki ga obožujejo tako slavne osebnosti kot tudi poznavalci mode. Da naštejemo le nekaj zvezdnic, ki redno posegajo po njegovih kosih: Cate Blanchett, Emma Watson, Felicity Jones, Nicole Kidman in Kate Middleton, vojvodinja Cambriška. Vizionarski režiser Baz Luhrmann bo v kolekcijo vnesel življenje skozi edinstveno pripovedovanje.

ERDEM je za H&M oblikoval popolnoma novo kolekcijo za ženske, in prvič tudi kolekcijo za moške. ERDEM verjame v moč lepote, raziskovanje zgodovinskih referenc in osebnih pripovednih zgodb v vsakem kosu, ki ga izdela. Za ERDEM x H&M bo odražal in reinterpretiral oblikovalske teme iz nekaterih njegovih najuspešnejših kolekcij, igral se bo s potiski, tekstilom in delikatnim rokodelstvom, s katerimi je zaslovel.

Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe Neverjetno ekstravagantne uniforme kitajske letalske družbe 3 Mahabis: poletni copati za tiste, ki ne marate copat http-%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2017%2F06%2Fadidas-rom-zissou-3 Adidas Zissou: superge po navdihu kultnega filma Življenje pod vodo Natikači Adidas Adilette Velvet Žametni natikači Adidas Adilette Velvet · · · ·