ERDEM x H&M: novo ekskluzivno modno sodelovanje

S kom bo švedski modni gigant H&M sodeloval letos? Z znanim londonskim oblikovalcem ERDEMOM in vizionarskim režiserjem Bazom Luhrmannom, seveda. Ekskluzivna kolekcija bo na voljo v izbranih trgovinah in na spletu od 2. novembra dalje. V nadaljevanju si preberite, kaj obeta modno sodelovanje ERDEM x H&M.

H&M bo letos ekskluzivno sodeloval z londonskim modnim oblikovalcem ERDEMOM, ki ga obožujejo tako slavne osebnosti kot tudi poznavalci mode. Da naštejemo le nekaj zvezdnic, ki redno posegajo po njegovih kosih: Cate Blanchett, Emma Watson, Felicity Jones, Nicole Kidman in Kate Middleton, vojvodinja Cambriška. Vizionarski režiser Baz Luhrmann bo v kolekcijo vnesel življenje skozi edinstveno pripovedovanje.

ERDEM je za H&M oblikoval popolnoma novo kolekcijo za ženske, in prvič tudi kolekcijo za moške. ERDEM verjame v moč lepote, raziskovanje zgodovinskih referenc in osebnih pripovednih zgodb v vsakem kosu, ki ga izdela. Za ERDEM x H&M bo odražal in reinterpretiral oblikovalske teme iz nekaterih njegovih najuspešnejših kolekcij, igral se bo s potiski, tekstilom in delikatnim rokodelstvom, s katerimi je zaslovel.

Ann-Sofie Johansson,  Erdem Moralıoğlu in Baz Luhrmann za ERDEM x H&M
Ann-Sofie Johansson, Erdem Moralıoğlu in Baz Luhrmann za ERDEM x H&M

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Verižica za zaščitno masko kot praktičen in stajliš modni dodatek