Flying Flipper Superfly GTO 42
Utrip mesta · mobilno

Flying Flipper Superfly GTO 42 je športna jahta izpod oblikovalskih rok Red Yacht Designa. Oblikovalske elemente so si izposodili kar pri športnih avtomobilih, da bi kar najbolj povečali njeno zmogljivost.

In to jim je še kako uspelo. Flying Fliper Superfly GTO 42 lahko namreč po morski gladini drvi z več kot 50 vozli, če nanjo namestimo dva bencinska motorja Volvo/Mercury. K hitrost še izdatno pripomore konstrukcija iz karbonskih vlaken in funkcionalne odprtine za zrak. A bistvo jahte GTO ni zgolj in samo v hitrosti. Moderen skandinavski dizajn in več kot 40 let izkušenj podjetja Flying Flipper naredijo to jahto luksuzno, udobno, primerno tako za družine kot za posameznike. Z odprtim dizajnom ponuja svojevrstno izkušnjo, kar nakazuje tudi kratica v imenu jahte. GTO namreč stoji za “Grand Turismo Open” , kar podobno kot v avtomobilski industriji pomeni nekaj luksuznega, namenjenega užitku in uživanju v svobodi.

Poleg hitrosti in dizajna ima Superfly GTO 42 še socialno noto. Zamislili so si jo namreč kot center družabnega dogajanja, kjer se lahko dobivate s prijatelji, znanci ali preprosto uživate s svojo družino. 13,09-metrska jahta je prilagodljiva in ima zunanjo kuhinjo in bar prav v sredini njenega odprtega dela. Salon ponuja dovolj prostora in ima popolnoma opremljeno notranjo kuhinjo, v kateri sta pult in miza narejena iz karbonskih vlaken. Poleg kuhinje in osrednjega prostora je na voljo še spalnica z veliko posteljo in veliko prostora za shranjevanje stvari. Zaradi večjega števila oken je notranjost svetla, kar posledično še poveča občutek prostornosti. V prostoru, kjer ima kapitan glavno besedo, najdemo udobno zofo v obliki črke U, ki se po potrebi preobrazi v posamezne sedeže, in že smo pripravljeni na hitro morsko pustolovščino.

Galerija slik:

Flying Fliper Superfly GTO 42

Flying Flipper Superfly GTO 42Odpri galerijo
Bandit9 L Concept Bandit9 L Concept: motorno kolo, posvečeno znanstvenofantastičnemu filmu Rimac-C_Two-27-1200x769 Avtosalon Ženeva 2018: jekleni konjički, predstavljeni na avtosalonu v Švici Cervélo P5X Lamborghini Edition Cervélo P5X Lamborghini Edition: kolo, vredno Lamborghinijevega imena Karlmann King Karlmann King: Je to najbolj ‘stajliš’ SUV vseh časov? · · ·