Prvi šolski dan vs. zadnji šolski dan
V zraku · buzz buzz

Prvi šolski dan in zadnji šolski dan sta vsekakor pomembna dneva v našem življenju. Ne glede na to, ali gremo v prvi razred osnovne šole ali zaključujemo fakulteto, v obeh primerih se začenja novo poglavje v življenju, zato sta ta dva dneva drugačna. Ker so se šolske počitnice za osnovnošolce in srednješolce iztekle ter je letos prvi razred začela obiskovati rekordna generacija in tudi študente kmalu čaka guljenje šolskih klopi, smo pripravili serijo fotografij, ki prikazujejo posameznike na njihov prvi in zadnji šolski dan. Se spomnite svojega prvega šolskega dne?

Se spomnite svojega prvega šolskega dne? Kaj pa zadnjega? V nadaljevanju si oglejte serijo fotografij posameznikov, posnetih na njihov prvi in zadnji šolski dan. Pot od prvošolčka do odraslosti je za vsakega nekoliko drugačna. Za nekatere bolj, za druge manj trnova, dejstvo pa je, da sta tako prvi kot zadnji šolski dan pomembni prelomnici v našem življenju, saj obračamo nov list.

PREBERITE ŠE: Gremo v šolo 2016: sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC Cityju

Pa vi? Bi se raje vrnili v čase, ko ste gulili šolske klopi, ali se ob misli na učenje zdrznete in zaveste, da vendarle ni tako slabo v službi, kot se zdi?

Prvi in zadnji šolski dan:

Prvi šolski dan vs. zadnji šolski danOdpri galerijo
Dekleti pokusita najbolj pekoč čili na svetu. Dve vroči dekleti pokusili najbolj vroč čili na svetu in to v sekundi obžalovali! Supermodeli z brado in brki Če bi imele svetovno znane lepotice brado in brke … Dunking Devils zabijali na premikajočem vlaku. Slovenci Dunking Devils tokrat v zabijali na drvečem vlaku! Lucas Levitan - invazija karikatur Lucas Levitan: zabavna invazija karikatur v fotografije z Instagrama · ·