Fotografije, posnete na prvi in zadnji šolski dan

Prvi šolski dan vs. zadnji šolski dan

Prvi šolski dan in zadnji šolski dan sta vsekakor pomembna dneva v našem življenju. Ne glede na to, ali gremo v prvi razred osnovne šole ali zaključujemo fakulteto, v obeh primerih se začenja novo poglavje v življenju, zato sta ta dva dneva drugačna. Ker so se šolske počitnice za osnovnošolce in srednješolce iztekle ter je letos prvi razred začela obiskovati rekordna generacija in tudi študente kmalu čaka guljenje šolskih klopi, smo pripravili serijo fotografij, ki prikazujejo posameznike na njihov prvi in zadnji šolski dan. Se spomnite svojega prvega šolskega dne?

Se spomnite svojega prvega šolskega dne? Kaj pa zadnjega? V nadaljevanju si oglejte serijo fotografij posameznikov, posnetih na njihov prvi in zadnji šolski dan. Pot od prvošolčka do odraslosti je za vsakega nekoliko drugačna. Za nekatere bolj, za druge manj trnova, dejstvo pa je, da sta tako prvi kot zadnji šolski dan pomembni prelomnici v našem življenju, saj obračamo nov list.

PREBERITE ŠE: Gremo v šolo 2016: sejem rabljenih šolskih učbenikov v BTC Cityju

Pa vi? Bi se raje vrnili v čase, ko ste gulili šolske klopi, ali se ob misli na učenje zdrznete in zaveste, da vendarle ni tako slabo v službi, kot se zdi?

Prvi in zadnji šolski dan:

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
6 odličnih stvari, ki pridejo v tvoje življenje, ko dobi tvoja sestra otroka