Fujifilm-X-T3-mirrorless-camera-product-photos
V zraku · tehnologija · gadgeti

Fujifilm se je odločil, da še dodatno razširi svojo linijo Fujifilm X, ki jo je sestavljajo brezzrcalne kamere s senzorjem ASP-C. O kateri napravi, za katero je treba odšteti pravo malo bogastvo, je govora?

Kamera Fujifilm X-T3 je nasledila model X-T2, ki ga je japonsko podjetje predstavilo leta 2016. Pohvali se lahko s senzorjem z ločljivostjo 26,1 MP, ki je sposoben snemati 4K-videoposnetke pri frekvenci 60 sličic na sekundo.

K učinkovitemu delovanju fotoaparata prispevata senzor X-Trans CMOS 4 in procesor X-Processor 4. Zahvaljujoč slednjemu bo X-T3 v primerjavi z drugimi kamerami iz serije X deloval kar 3-krat hitreje. Hkrati bo porabil manj energije, zato lahko po enem polnjenju baterije posname 390 posnetkov.

Aparat hkrati vključuje Fujifilmov najboljši sistem avtomatskega ostrenja doslej. Izbirate lahko med dvema načinoma ostrenja. Prvi ponuja 117 AF točk, drugi pa kar 425 AF točk.

Svoje fotografije si boste lahko ogledali na LCD-zaslonu na dotik. Uporabnikom bodo na voljo tudi priključka za USB-C in slušalke.

X-T3 se ponaša z nazivom prve brezzrcalne kamere, ki je z interno SD kartico sposobna zajeti 4K/60p video z 10-bitnim 4 : 2 : 2 snemanjem. Prvi kupci jo bodo za 1499 € lahko kupili od 20. septembra naprej.

Galerija – Fujifilm X-T3

Fujifilm X-T3Odpri galerijo

iRobot Roomba i7+ iRobot Roomba i7+: najnovejši sesalec si zapomni tloris vašega doma in se sam izprazni 0 Mirror Interactive Home Gym: skoraj neviden interaktivni fitnes v udobju doma Ali potrebujete nov brezžični polnilec? Tesla tokrat ne navdušuje z avtomobilom, pač pa s polnilcem za telefon Samsung-Q900-8K-cover IFA 2018: Samsungova nova televizija navdušuje z 8K-ločljivostjo · · · · ·