fbpx

Fujifilm X-T3: Fujifilm nagradil vse tisto, kar je najpomembnejše

Fujifilm se je odločil, da še dodatno razširi svojo linijo Fujifilm X, ki jo je sestavljajo brezzrcalne kamere s senzorjem ASP-C. O kateri napravi, za katero je treba odšteti pravo malo bogastvo, je govora?

Kamera Fujifilm X-T3 je nasledila model X-T2, ki ga je japonsko podjetje predstavilo leta 2016. Pohvali se lahko s senzorjem z ločljivostjo 26,1 MP, ki je sposoben snemati 4K-videoposnetke pri frekvenci 60 sličic na sekundo.

K učinkovitemu delovanju fotoaparata prispevata senzor X-Trans CMOS 4 in procesor X-Processor 4. Zahvaljujoč slednjemu bo X-T3 v primerjavi z drugimi kamerami iz serije X deloval kar 3-krat hitreje. Hkrati bo porabil manj energije, zato lahko po enem polnjenju baterije posname 390 posnetkov.

Aparat hkrati vključuje Fujifilmov najboljši sistem avtomatskega ostrenja doslej. Izbirate lahko med dvema načinoma ostrenja. Prvi ponuja 117 AF točk, drugi pa kar 425 AF točk.

Svoje fotografije si boste lahko ogledali na LCD-zaslonu na dotik. Uporabnikom bodo na voljo tudi priključka za USB-C in slušalke.

X-T3 se ponaša z nazivom prve brezzrcalne kamere, ki je z interno SD kartico sposobna zajeti 4K/60p video z 10-bitnim 4 : 2 : 2 snemanjem. Prvi kupci jo bodo za 1499 € lahko kupili od 20. septembra naprej.

Galerija – Fujifilm X-T3

Dodatne Informacije

Več informacij:
fujifilm.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.