fbpx

#232 – CITY MAGAZINE

September je. Čas novih začetkov. Zame osebno še prej kot kakšen januar. Zakaj? Poletja je namreč konec (no, morda temperature v času nastajanja uvodnika res še vedno vztrajajo pri sladki tridesetici). In ko je poletja konec, ko zbledi rjavi ten, pridobljen na plažah sveta, takrat vem, da gre zares. Da ni več kar tako malo podaljšanih vikendov, da ni kolektivnih dopustov, da ni več »jaz bi pa danes delala od doma«, da ni več dopusta od tiskane izdaje našega medija, da je treba razmišljati sveže in zamisli tudi uresničevati, ne pa jih samo nalagati nekje tam zadaj v glavi (ali kjerkoli se pač že to v resnici shranjuje).

Samo tako za »intermezzo«, ker smo ravno septembra: vedno sem rada hodila v šolo in še danes se spomnim prvega šolskega dne. Učiteljica nas je pričakala s torto iz grozdja, na naši podružnici, kjer smo imeli štiri razrede, pa so četrtošolci vsakemu prvošolčku na glavo poveznili prav poseben klobuček. Potem smo se vsi slikali ob torti, jo pojedli in, če se prav spomnim, polni pričakovanj šli domov.

Polna pričakovanj pa je tudi naša sveža številka, kjer vas tudi tokrat vabimo na odlične dogodke. Rdeča nit revije je tokrat modna jesen, kjer vam predstavljamo modne trende za letošnjo jesen in zimo tako za ženske kot za moške. Za vas smo se sprehodili po Narodni galeriji in se pogovarjali z direktorico Narodne galerije dr. Barbaro Jaki. Seveda nismo pozabili na tehnološke in mobilne novosti. Vsak bralec bo v naši reviji našel nekaj zase. Zato hitro prelistajte revijo in se prepustite našim zgodbam.

Lucija Marko,
urednica

Instagram: lucymarko
E: lucija.marko@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.