fbpx

#249 – CITY MAGAZINE

Nova realnost! Besedna zveza, ki nam to jesen odzvanja v glavah. Še vedno opiti od drugačnega poletja dojemamo, da življenja, ki smo ga poznali, ni več.

Ker smo si različni, to vsak dojema na sebi edinstven način. Vsi žalujemo, vsi smo jezni. Kar je popolnoma normalno, človeško. A bodimo pozitivni. Vzemimo to novo realnost kot čas sprememb, čas razsvetljenja in tehnološkega napredka. Prevrednotimo svojo vrednostno lestvico in poglejmo sami vase. Pri City Magazinu smo letošnje poletje posvečali razvoju. Tako smo dokončali prenovo spletnega mesta citymagazine.si, s tem pa presegli lastna pričakovanja in že presegli nekatere mejnike obiskanosti. Stran namreč obišče do 80.000 različnih naprav na dan, in veseli nas, da so vaši odzivi tako zelo pozitivni.

Še vedno ostajamo tudi v fizični obliki, s katero poskušamo javnost ozaveščati o trajnostnem razvoju in bivanju. Tako, kot smo obljubili že pred časom. Številka #249 prinaša pestre trajnostne teme, med katerimi sta v središču električna mobilnost in trajnostna moda. Hkrati pogledamo v prihodnost in vam predstavimo nekatere tehnološke novosti ter preverimo lestvico najboljših nizkocenovnih pametnih telefonov. Takšnih, ki vas ne bodo udarili po žepu. Posvečamo pa se tudi skandinavskim življenjskim praksam in se učimo lekcij najsrečnejših narodov na svetu. V teh časih, ko se sprašujemo, kaj je zares pomembno, je to inspiracija, ki jo vsi potrebujemo.

City Magazine tudi v novi realnosti ostaja pozitiven, z jasnim pogledom v prihodnost. Takšen, kot je bil vselej, vaša stalnica v novi realnosti.

Dodatne Informacije

Jan Macarol,
izvršni urednik

@janmacarol
jan.macarol@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!