fbpx

#248 – CITY MAGAZINE

#248 je posebna. V naše roke namreč prihaja po kar treh mesecih premora, kar je daleč najdaljši premor v naših 17 letih.

Situacija z virusom COVID-19 spreminja svet, in tako se je spremenila tudi naša stvarnost. Nič ne bo več enako. Bo drugačno in spremenjeno. To sprejemamo. Drugi val ne obstaja. Obstaja virus, ki je med nami, in naša odgovornost je, da sprejmemo drugačno normalnost. Takšna normalnost bo trajala leta, oziroma vsaj do iznajdbe učinkovitega in varnega cepiva. A vemo, da nikoli nič ne bo več, kot je bilo. Svet se bo prilagodil in spremenil. Tako bo svoje drugačno poslanstvo iskal tudi City Magazine.

V #248 boste tako zaznali trend, za katerega bi si želeli, da postane del naših stalnih tem. To sta trajnostni razvoj in ekologija. Tema, ki se bo v prihodnosti dotikala naših življenj, bolj kot si to lahko predstavljamo. In tudi zato menimo, da potrebuje našo in vašo pozornost. V tokratni reviji tako lahko spoznate dve trajnostni znamki – Fjällräven in Royal Robbins. Kot glavno temo vam predstavljamo spanje na strehi avtomobila – overlanding. Trend, ki bo povšeči vsem tistim, ki sanjate o »off grid« dopustu. Seveda pogledamo tudi, kam na izlet ob koncu tedna v naši čudoviti Sloveniji, ter se hkrati ozremo v neposredno bližino, k sosedom. Ostajamo zvesti svojim rubrikam, ki pa so vse nekoliko bolj zelene kot običajno. In hkrati gledamo v prihodnost.

Korona kriza se nas je dotaknila in omejila naše medijsko ustvarjanje. A smo hvaležni, ker smo lahko zopet z vami. Se beremo septembra!

 

Dodatne Informacije

Jan Macarol, izvršni urednik

@janmacarol

jan.macarol@citymagazine.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!