fenix6-Hero_HR_4000.jpg
V zraku · tehnologija · pametne ure

Garmin Fenix 6X Pro Solar je nova ura iz serije Fenix 6, ki energijo prejema od sonca.

Garmin je začel s prodajo prenovljene serije pametnih ur Fenix 6, a največ pogledov si je zaslužil predvsem model Fenix 6X Pro Solar. Ta ima na vrhu zaslona transparentno lečo (imenovano Power Glass), s pomočjo katere lahko ura nekaj svoje energije prejme tudi od sonca. Že sama po sebi je na eno polnjenje zmožna zdržati do 21 dni, ob redni uporabi ure na soncu pa lahko avtonomijo podaljša še za dodatnih nekaj dni.

Poleg kopice pripomočkov za sledenje športnih aktivnosti, pa se lahko vse nove Fenix 6 Pro ure pohvalijo še z velikim številom vgrajenih zemljevidov, tudi zemljevidov smučišč in igrišč za golf, ter 32 GB pomnilnika za glasbo. Zelo uporabne so tudi funkcije kot je Pulse Ox2, ki povedo kako dobro naše telo absorbira kisik, ter Body Battery, ki na podlagi vseh podatkov pokaže, koliko energije še imamo. Športniki bodo zelo veseli tudi nove funkcije PacePro, ki jim bo pomagala priti do boljših končnih rezultatov. Ostalih funkcij je še malo morje, bo pa zanje potrebno odšteti vsaj 700 evrov za Fenix 6 Pro. Če pa bomo želeli, da nam uro polni tudi sonce, bo cena za model Fenix 6X Pro Solar s sončnimi celicami narasla na približno 1000 evrov.

Galerija: Pametne ure Garmin Fenix 6

Garmin Fenix 6X Pro SolarOdpri galerijo

luke-chesser-rCOWMC8qf8A-unsplash Najboljše pametne športne ure 2019 TicWatch S2 Mobvoi TicWatch S2: ura, ki je kos vsemu Huawei Watch GT Huawei Watch GT: hibrid obeh svetov coveroctopus-watch-2 Octopus Watch v2: pametna otroška ura ·