fbpx

Ženska moda 2019: najbolj vroče torbice za jesen in zimo

Ljubiteljice torbic, tale bo za vas! Ženska moda 2019 na področju torbic za letošnjo jesen in zimo napoveduje mešanico povratnikov (trendov, ki se vračajo), popolnoma svežih trendov in svežih interpretacij starih trendov. To, da se vračajo torbice baguette gotovo že veš, a to še zdaleč ni vse. To je 7 trendov s področja torbic, ki jih to jesen in zimo moraš poznati!

Pospravite slamnate torbice in pripravi tedenarnico! Ženska moda 2019 (jesen in zima) za torbice napoveduje same čudovite trende, ki se jim boste stežka uprle. Več v nadaljevanju.

Dve torbici

Chanel
Chanel

Danes je moderna ženska tako zasedena, da ji ni več dovolj ena torbica, ampak rabi kar dve! In to so za letošnjo jesen odkrili tudi modni oblikovalci, ki so oblikovali torbice na torbice oziroma na modno pisto poslali modele z dvema torbicama naenkrat, ki sta se čudovito dopolnjevali. Več torb resda pomeni več prostora, pa tudi versatilnost je v primerjavi z eno večjo torbico absolutno boljša.

Mehke in kosmate

Topshop
Topshop

Ovčja koža in krzno sta dva trenda, v katerega bodo letos oblečene tudi torbice. Že samo pogled na njih vas bo prijetno pogrel! Mi se zavzemamo za cruelty-free variante in za umetno krzno!

Mikro mini torbice

Mango
Mango

Torbice se še naprej krčijo. Letošnja zmagovlaka modnih pist je bila mikro torbica Jacquemusa, v katero skorajda ne bi spravile niti Airpodsov. Se strinjate, da to skrajno nepraktično? A brez skrbi, trend bomo lahko še vedno nosile, saj je večina drugih dizajnerjev poskrbela, da lahko v tovrstne torbice še vedno spravimo vsaj telefon, osebno in denar.

Torbice v videzu krokodilje kože

H&M
H&M

Krokodilja in kačja koža sta si precej podobni, kljub temu pa krokodilja oddaja bolj surove, divje vibracije. In nič na svetu ni bolj modnega in stilsko dovršenega kot lepa torbica v videzu krokodilje kože, za katero ni bilo treba pokončati ene najstrašnejših živali na svetu. Poleg tega vam bo ta torbica takoj dala pridih luksuza. Je to zmagovalka letošnje jeseni?

Škatlaste torbice in tobice edinstvenih oblik

Zara
Zara

Vsako sezono se modni oblikovalci podajo na pot raziskovanja, kako tradicionalni torbici dodati nekaj novega, nekaj nenavadnega. In letos je to vsaka možna oblika, ki si jo lahko zamislimo (geometrijski liki, krogle, škatle, neopisljive oblike …) Če pogledamo s praktičnega vidika, ne bomo ravno kaj pridobile, bomo pa zato supermodne!

Veriga

Furla
Furla
S polno močjo se vračajo tudi torbice, ki imajo namesto navadnega paščka verigo. Verige so tako zlate, srebrne, minimalistične ali pa močno pretirane. To je še en trend, ki bo zagotovo razveselil vse ljubiteljice klasike in šika. 

Blazinaste prešite torbe 
Trend, ki je očitno nastal z mislijo na zimo! Napihnjeni prešiti plašči so tako dobili vredno sopotnico – blazinasto prešito torbo – ki bo pred mrazom zaščitila našo denarnico in telefon.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.