shutterstock_441846184
Utrip mesta · moda · ženska moda

Glede na poročanje spletne strani Who What Wear se zadnjih nekaj sezon najbolje in najhitreje prodajajo torbice, ki imajo eno skupno lastnost! Katera bi znala biti to?

Gre za t.i. finiš v krokodilji koži ali torbice v videzu krokodilje kože. Kaj natanko je tisto, kar dela takšne torbice tako priljubljene?

View this post on Instagram

Caramel toffee.

A post shared by Phoebe Soup (@phoebesoup) on

Lisa Aiken, bivši modni vodja pri Net-a-Porter, eni največjih in najbolj znanih spletnih strani za modno nakupovanje, pravi, da je to predvsem zato, ker je torbica zelo fotogenična, takšne torbice pa so prav tako videti zelo drage in dajejo občutek luksuza. To je tudi videz, ki ga zlahka posnemajo znamke, ki si jih lahko privošči večina ljudi, saj razliko opazijo le redki. Razlika bo tistim največjim poznavalcem morda opazna pri silhueti in kvaliteti finiša.

Kaj še čakaš? Hitro si nabavi torbico v videzu krokodilje kože in daj svoji garderobi pridih luksuza! Da ti bo lažje, smo zate izbrali nekaj torbic v videzu krokodilje kože in v različnih cenovnih razredih!

Galerija: Torbice v videzu krokodilje kože

ReservedOdpri galerijo
5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti: tega si NE SMEŠ privoščiti 5 modnih trendov, ki jim NE BI SMELA slediti: tega si NE SMEŠ privoščiti 5 ključnih stvari: po tem se ženske z DOBRIM stilom ločijo od drugih žensk 5 ključnih stvari: po tem se ženske z DOBRIM stilom ločijo od drugih žensk Ženske jih obožujejo: gromozanske gumice (scrunchie), ki jih želiš imeti Ženske jih obožujejo: gromozanske elastike (scrunchie), ki jih želiš imeti narobe #NAROBE: kopalke, ki jih lahko nosiš obojestransko · · ·