Triumph Rocket 3 TFC: motorno kolo z največjim motorjem na svetu

Triumph Rocket 3 TFC

Triumph Rocket si je ustvaril že malodane legendarno ime – z ekskluzivno različico motornega kolesa Triumph Rocket 3 TFC pa so stopili še stopnico ali dve višje! S tem bodo še utrdili renome motornih koles Triumph.

Triumph Rocket 3 TFC je bil narejen z mislijo na najboljši motor, ki so ga pri Triumphu sposobni narediti. Namestili so mu popolnoma nov 2.00 kubičnih centimetrov velik motor, ki naj bi imel največji navor in največjo prostornino med serijskimi motornimi kolesi.

Rocket 3 TFC ima 179 konjskih moči in 224 Nm navora, s čimer je postal najmočnejši Triumph do zdaj – poleg tega se lahko pohvali s kopico sestavnih delov iz karbonskih vlaken, značilnimi dvojnimi žarometi LED in aluminijastimi platišči. Zastrašujoča ‘zverina’ se ustavi s pomočjo zavor Brembo, za udobje pa je zadolženo vzmetenje Showa.

Naredili bodo zgolj 750 primerkov motrnega kolesa Triumph Rocket 3 TFC in če si ga resnično želite, boste morali z naročilom pohiteti, ker so že skoraj vsi razprodani. Za najmočnejšega Triumpha do zdaj je potrebno odšteti okoli 25.800 evrov.

Galerija: Triumph Rocket 3 TFC

Dodatne Informacije

Več informacij:
triumphmotorcycles.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nova Mazda BT50 – dokaz, da so pick-upi spet popularni