fbpx

Ryvid Anthem: električno motorno kolo z odstranljivo baterijo

Ryvid Anthem; Foto: ryvid.com
Zadnjič posodobljeno: :

Ryvid Anthem je električno motorno kolo, ki je plod kalifornijskega zagonskega podjetja in eno redkih motornih koles, ki ponuja možnost zamenjave baterije.

Ryvid Anthem je električno motorno kolo, ki je osnovano okoli okvirja iz nerjavečega jekla, ki tehta le 5,4 kilogramov. Električni motor je nameščen pod voznikov sedež in je pravzaprav del zadnjega vzmetenja. Odstranljiva baterija s kapaciteto 4,3 kWh ima dovolj energije za do 120 kilometrov dolgo pot, električno motorno kolo Anthem pa doseže največjo hitrost 120 km/h.

Ryvid Anthem; Foto: ryvid.com

Presenetljiva je teža električnega motornega kolesa Ryvid Anthem, ki tehta le slabih 109 kilogramov. Vozniku se informacije posredujejo preko 4,9-palčnega TFT zaslona, ergonomski sedež pa omogoča nastavljivo sedenje med 76 in 86 centimetri višine. Prvih 1.000 primerkov električnega motorja Ryvid Anthem, v posebni različici Anthem Launch Edition je že mogoče naročiti, za posameznega pa je potrebno odšteti 7.800 ameriških dolarjev.

Dodatne Informacije

ryvid.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!